Иновациите при прозоречните системи създават нови усещания за уют и комфорт на пространството, наречено дом

REHAU организира едно амбициозно събитие REHAU WOW 2022, посветено на визионерството в прозоречния бранш с цел - максимално удовлетворение на крайния потребител и демонстриране на иновациите, случващи се в индустрията в момента.
17.08.2022
РЕХАУ ЕООД
1655
REHAU Window Solutions, REHAU WOW 2022 , SYNEGO Slide, REHAU Connect, ARTEVO, Решенията за плъзгане, ПВЦ прозорци
Изложението World of Windows (WOW) 2022
Източник: https://www.rehau.com/bg-bg

Прозоречният бранш е бързоразвиваща се индустрия, която няма почивен ден. REHAU, като един истински бизнес лидер, винаги се е стремял да бъде олицетворение на иновацията, който не просто е в крак с новите тенденции и технологии, но е поне две крачки пред тях. Лидер, който трябва да развива индустрията напред, да инициира дискусии, да провокира промяна, да се стреми към съвършенство, както за себе си и за клиентите си, така и за бранша, от който е част. Това е, и винаги е била, мисията на REHAU. 
 
Вдъхновени от тези разбирания, REHAU организира едно амбициозно събитие, посветено на визионерството в прозоречния бранш, с цел максимално удовлетворение на крайния потребител и демонстриране на иновациите, случващи се в индустрията в момента. Изложението World of Windows (WOW) 2022 се състоя в Ерланген, Германия. То стартира през пролетта и продължи до края на юли месец, като успя да събере близо 100 от най-влиятелните имена от прозоречния бранш, архитектурната сфера, строителната индустрия и инвеститорската среда в България, на едно място. На специалното турне, организирано от българския REHAU офис, експерти получиха ексклузивната възможност да се запознаят с всички иновации, които REHAU Window Solutions предлага в момента, както и с множеството амбициозни идеи, които компанията планира в близко бъдеще. Дотук добре, но каква е ползата от подобно изложение за вас - крайните потребители?


За професионалистите в прозоречния бранш е от изключително значение да са наясно с най-новите тенденции на пазара. Това е неизменна част от професионалното им развитие. За крайните потребители, от друга страна, е важно да се чувстват адекватно информирани за всеки аспект от решенията, които взимат за своите нови домове. Изборът на перфектните прозорци е една от най-ключовите стъпки в този процес.  Те отварят дома към света, изпълват го с повече светлина и освен чисто практичните функции да изолират от студ, жега и шум, имат и една по-важна, емоционална роля – изпълват сетивата на потребителите с наслада, създавайки им усещането за уют и комфорт. 
 
Двете основни цели, които форумът WOW 2022 постигна, са създаването на едно общо място за диалог и взаимодействие между лидерите в прозоречния бранш, както и представянето на визията на REHAU за прозорец на бъдещето и значението на прозоречните системи в жилищното строителство.

Най-интересните (и важни) акценти от World of Windows 2022 за вас - сегашните и бъдещи клиенти на REHAU, са следните:
●    Дизайнерския прозорец ARTEVO
●    Решенията за плъзгане SYNEGO Slide, SLINOVA и SLINOVA X
●    Интелигентно затъмняване на стъклата Smart Shading
●    Smart Privacy и Smart Guard
●    REHAU Connect


 
Като потребители, за вас е важен начинът, по който конкретна технология дава ефективно решение на проблемите от всекидневието ви. Иновациите в прозоречния бранш, както като технология, така и като краен продукт, са от значение за човека, който иска да подобри своя дом, както и за онзи, който тепърва създава такъв. Съотношението цена-качество също играе ключова роля в избора ви. REHAU знае това, и именно този мироглед спечели на компанията международната награда „Best Buy Award“ за 2021/2022 г., с присъден син медал за най-добрите продукти и услуги на пазара в категория „Прозоречни системи“. 


 
Нашето общество подкрепя и насърчава хората, които знаят какво искат и не правят компромиси с качеството, което получават. Съвременните потребители избират продукти и услуги, които са съобразени с техните стандарти и изисквания. А те нарастват с всяка минута. Това е нормално. Затова мисията на REHAU е винаги да посреща тези високи критерии за качество и иновативност на всяка крачка от пътя на потребителите. 

Автор: РЕХАУ ЕООД
Закони Нормативна база Коментари