Иновативни плочки за стени

Бъдещето в бързото обновяване на сухи и влажни помещения!
07.05.2019
НОЛИНА
1014
стенна облицовка, НОЛИНА, плочки за стени, декоративни плочки

Ново поколение стенна облицовка бе представено на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE от фирма НОЛИНА: РЕВОЛЮЦИЯ В БЪРЗОТО ОБНОВЯВАНЕ НА СУХИ И ВЛАЖНИ ПОМЕЩЕНИЯ: Dumawall+ 

Това са декоративни плочки за стени с модерен дизайн и уникална четиристранна свързваща система. Те са леки, 100% водоустойчиви, което ги прави изключително подходящи за влажни и мокри помещения.Dumawall+ са направени от плътен, UV- устойчив PVC панел и са изключително лесни за монтаж и поддръжка. С Dumawall+ лепенето на плочки е буквално като детска игра - без хамалогия с циментови замазки, лепила и машини за рязане.Dumawall+ се произвеждат в удобен размер за транспортиране и монтаж. Облицовките се фиксират лесно на стената с пирони, такер или лепило. Ако е необходимо, могат да се срежат по размер с обикновен трион и бързо да се монтират.

  

Автентично вградената фуга на Dumawall+ може да се види и усети, но без повече да се тревожите, че ще се замърси, мухляса или рони. Поддръжката им е изключително лесна и Ви спестява много часове търкане в банята. Тези плочки са с приятна на допир текстура и са топла облицовка, за разлика от тежките керамични плочки.Освен практични и функционални, плочките се отличават с много приятен, изчистен и същевременно ефектен дизайн, предлагат се в колекция от над 30 декора в урбанистичен, елегантен, винтидж и органик стил.Dumawall плочките са направени с революционната RCB®-технология, т.е. борд с твърдо ядро, което гарантира, че те са изключително стабилни, безопасни и устойчиви на вода. Идеална облицовка за стени, на която ще можете да се наслаждавате дълго.За повече информация посетете офисите на НОЛИНА в страната: София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора.

За контакти:
София, бул. Асен Йорданов №9
тел./факс:  0886 087 267
nolina-sf@nolina.bg
www.nolina.bg

 

Автор: НОЛИНА
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
PETITE SATIN - Фина интериорна боя, създаваща луксозна сатенена повърхност

Полученото гладко покритие е устойчиво на често миене. PETITE SATIN е първата сертифицирана екологична боя на гръцкия пазар, 1998 г, без мирис и нетоксична.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари