Иновативните плочки DumaWall – заместител на традиционните керамични плочки. Ново поколение стенна облицовка

В търсенето на заместител на керамичните плочки Dumaplast създават водоустойчиви стенни панели DumaWall, направени с революционната RCB®(Rigid Core Board)-технология.
15.11.2019
Нолина
2422
стенни облицовки, плочки за баня, НОЛИНА, DumaWall+
Източник: www.nolina.bg

С развитието на технологиите във всяка една индустрия се появяват нови  алтернативни и модерни заместители на остарелите вече тенологии и подукти. Изключение не прави и строителството в чатност изграждането или обновяването на интериора.  При ремонт или изграждане на нова баня обикновено собствениците на жилища залагат на фаянс или гранитогрес, като изпитани във времето материали. Не се обръща внимание на дългия период на поставяне, мокрите процеси, поддръжаката и почистването на фугите, както и появата на мухал, които крадът от времето на съвременния човек. В забързания 21 век всички търсим нещата да се случват бързо, лесно и качествено. 

В търсенето на заместител на керамичните плочки Dumaplast създават водоустойчиви стенни панели DumaWall, направени с революционната RCB®(Rigid Core Board)-технология включваща :

•    RCB – борд с твърдо ядро
•    междинен висококачествен слой за стабилност
•    реалистично отпечатано многоцветно PVC фолио
•    защитен PU топ лак.

Ние от фирма Нолина, както и нашия доставчик Dumaplast, гарантираме, че панелите са изключително стабилни, безопасни и устойчиви на вода и удар, не избледняват. Идеална облицовка за стени, на която ще можете да се наслаждавате дълго време.Поставянето на плочки обикновено създава доста затруднения и разочарования, защото не винаги е лесно да се работи с циментовите лепила и шлайфмашини. Тъй като не всички сме сръчни, цялата къща може бързо да потъне в хаос. Поставянето на DumaWall+ панелите ви спестяват тези неудобства. Монтажа може да бъде осъществен върху старите плочки чрез лепене с бързовтърдяващо лепило – DumaFix или с приковаване посредством крепежни елементи като пирони, такер и скоби върху скара. DumaWall+ са създадени в няколко различни размера, удобни и практични не само за транспортиране, но и за монтаж. Ако е необходимо, панелите могат да бъдат срязани по размер с обикновен трион. Монтажа на DumaWall+ се извършва със системата език и жлеб и се отличава с блокиращи се ръбове, които не изискват фугиране и се инсталират за половината от времето на традиционните керамични плочки. Панелите DumaWall+ са с четиристранна сглобка и образуват естетична фуга, която не образува мухъл е лесна за поддръжка. Тя може да се види и усети, само че няма нужда да се тревожите, че ще се замърси или изрони. Нашите PVC панели са водоотблъскващи и устойчиви на мухъл и плесен и са идеални за мокри помещения.

Веднъж монтирани, панелите ще излъчват естествения чар на стени с истинска облицовка с плочки, но за разлика от тях са топли на допир. Създадените декори са съобразени с актуални цветове, който биха паснали на всеки стил и вкус. Изключително лесни за поддръжка поради водонепропускливостта на горния слой, който не задържа нечистотии. DumaWall+ са създадени само за интериорна употрба, въпреки че имат висока UV устойчивост на слънчева светлина. 


  


За повече информация посетете офисите на НОЛИНА в страната: София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора.

ЗА КОНТАКТИ:
София, бул. Асен Йорданов №9
тел./факс:  0886 087 267
nolina-sf@nolina.bg
www.nolina.bg

Автор: Нолина
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари