Икономия на вода в банята от Roca на икономични цени

От 15 август до 15 септември, компанията предлага нови пакети продукти, включително смесители с нисък разход на вода, на специални промоционални цени.
13.08.2015
Рока България ЕООД
481
roca, баня, смесители за баня, обзавеждане за баня, санитарна арматура
Лятна оферта за пакет смесители от новата серия L20 на Roca.
Източник: Рока България

В най-горещите летни дни, лидерът в обзавеждането за баня Roca предлага решения за икономия на вода в банята на промоционални цени.
Пакетните предложения за смесители са част от новите специални предложения на компанията с почти 100 години история и с една от най-модерните за Европа фабрики за санитарен порцелан у нас.

Лятна оферта за пакет смесители от новата серия L20 на Roca.
L20 e нова колекция иновативни интуитивни смесители със семпли и модерни линии, подходящи за всяко пространство, която предлага много нисък разход на вода. Смесителите от серията осигуряват и допълнително икономия на вода и енергия със системата за „студен старт“. Сега, Roca предлага пакет смесители L20 включващ смесител за умивалник, смесител вана-душ с аксесоари и тръбно окачване Stella 700 мм. На цена 350 лв. с ДДС вместо 481,80 лв., ако продуктите се закупят поотделно.

Смесителите от новата колекция L20 са с традиционната за Roca гаранция и функции:
- ColdStart. Системата винаги се отваря при средна позиция. Първо потича студена струя вода и ако е необходимо, при завъртане на ръкохватката водата се смесва до желаната температура. По този начин се избягва ненужен разход на топла вода и се пести енергия.
- SofTurn® за най-високо ниво на комфорт при боравене с ръкохватката на смесителя и прецизност в избора на дебит и желана температура.
- EverShine® за запазване на блясъка на гланца през годините.
- Ограничител на дебита, който позволява значително намаляване на консумацията на вода (до 5,7 л/мин.), като запазва максимален комфорт за потребителя.

За периода на промоцията, Roca предлага едноръкохватковата душ колона от колекция Victoria на цена 519 лв. с ДДС вместо 610,80 лв.
Дизайнът на колоната е дело на Тони Клариана от Magma Studio. Едноръкохватковата душ колона Victoria има душ глава с голям дебит и превключвател-регулатор на дебита, функция Rain (дъжд) и душ слушалка с плъзгащ държач. Традиционната гаранция на Roca е 5 години. 

Колоната е с функции:
- SofTurn® за най-високо ниво на комфорт при боравене с ръкохватката на смесителя и прецизност в избора на дебит и желана температура.
- EverShine® за запазване на блясъка на гланца през годините.

Информацията за още специални предложения, както и за пълната продуктова гама на Roca се намира на сайта на компания в интернет на адрес www.bg.roca.com .

Автор: Рока България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари