ИКЕА откри първия си магазин от ново поколение в центъра на София

Днес 8 септември със специално събитие ИКЕА откри първия си магазин от ново поколение в България. Той се намира в Mall of Sofia, в непосредствена близост до централната част на града.
08.09.2021
ИКЕА
1585
мебели, аксесоари за дома, Икеа, декорация на дома, откриване на магазин, магазин от ново поколение
Момент от откриване на магазин ИКЕА от ново поколение в МОЛ София
Източник: ИКЕА, www.ikea.bg

На 8 септември 2021г. със специално събитие ИКЕА откри първия си магазин от ново поколение в България. Той се намира в Mall of Sofia, в непосредствена близост до централната част на града. Акцент в деня на откриването бе тематичното „разопаковане“ на обекта, в който участваха първите клиенти на магазина.

За 10 години на българския пазар, ИКЕА развива динамично своята палитра от търговски обекти, за да предложи на клиентите си повече възможности и гъвкави решения спрямо техните нужди.  В България ИКЕА отваря своя пети обект, който се различава от вече познатите за клиентите на марката формати. ИКЕА Mall of Sofia е градски формат на лесно достъпна локация, където почитателите на марката могат бързо и удобно да намерят селекция от аксесоари за дома, любими шведски храни за приготвяне вкъщи, а също така да направят специализирана консултация при покупката на кухни METOD и гардеробни системи PAX.


ИКЕА - магазин от ново поколение в МОЛ София     Снимка: www.ikea.bg

Обектът заема 1200 кв.м. площ като предлага на потребителите над 1000 артикула, които могат да бъдат закупени на място – аксесоари за готвене и сервиране, декорация, спално бельо, текстил, детски продукти, шведски кюфтенца, напитки и други. Останалите продукти от асортимента могат да бъдат поръчани и получени в магазин ИКЕА София на ул. "Околовръстен път" 216 или чрез услугата „Доставка до дома“.


Никос Ифантидис, управител на ИКЕА България     Снимка: www.ikea.bg

“Тази година е специална за нас, тъй като празнуваме 10 години на българския пазар. Ние вярваме, че можем да направим по-добър живота у дома. Вслушваме се внимателно в желанията и нуждите на хората и откликваме с конкретни решения. Ето защо непрекъснато развиваме палитрата си от търговски обекти така, че да отговарим на клиентските изисквания и да бъдем в крак с тенденциите и иновациите в ритейл сектора. ИКЕА Mall of Sofia е поредният пример за тази глобална омниканална стратегия на компанията”, заяви Никос Ифантидис, управител на ИКЕА България, част от FOURLIS Group.


ИКЕА - магазин от ново поколение в МОЛ София     Снимка: www.ikea.bg

Магазин от ново поколение на ИКЕА бе открит наскоро в Пирея, Гърция с площ от 2000 кв.м. FOURLIS Group обяви, че през тази година ще бъде открит и търговски обект от ново поколение в Mall Of Athens в Маруси. До момента FOURLIS Group управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция, два в България и един в Кипър, наред с два обекта от ново поколение и общо 9 центъра за поръчки в споменатите държави.

Следете всичко около ИКЕА тук: Website , Facebook , YouTube и Instagram

 

Автор: ИКЕА
Закони Нормативна база Коментари