Изложението Светът на мебелите ще представи тенденциите в Open Spaсе пространствата през 2020

Функционални мебели и декорации на международното изложение Светът на мебелите от 18 до 21 март в Интер Експо Център.
05.03.2020
Интер Експо Център
689
Светът на мебелите, мебелно изложение, мебели изложение
Източник: Интер Експо Център, www.iec.bg

Безспорно сред най-разпространените оформления на съвременния офис е Open Space пространството. Позволявайки гъвкаво разпределение, то е предпочитано от IT сектора, малки и големи компании, банкови институции и много други.

Актуалните тенденции в обзавеждането на Open Space пространствата са сред акцентите и на международното изложение Светът на мебелите, което от 18 до 21 март „превзема“ Интер Експо Център. Ние се запознахме с някои от предложенията. По всичко личи, че сериозно ще бъде акцентирано върху ергономията на мебелите в офиса, акустични решения и ергономичните продукти. В следващите редове ви споделяме впечатленията си.
 

Източник: Интер Експо Център,   www.iec.bg

Свят на ергономията
Светът на мебелите ще се превърне в своеобразна арена на ергономията. За първи път на изложението ще бъде представен азиатският гигант за производство на елитни ергономични мебели Окамура.
„Марката създава ергономични продукти и офис столове от най-високо технологично ниво“, коментира вносителят Chair Pro. Основа цел на Окамура е създаването на креативна и продуктивна бизнес среда; това проличава и в нов проект на световния бранд, който ще си партнира с Мicrosoft през следващите 5 години. Чрез монтиране на сензори в столовете, ще бъде разработен интернет базиран модел за проследяване на потребителското удовлетворение от изделията на компанията.


Източник: Интер Експо Център,   www.iec.bg

Естествените материали. Това е една от тенденциите през тази година. “Фокусираме се върху използването на естествени материали; много от продуктите са например от вълна“, коментират от Office 1. По отношение на визия, функционалност и ергономия, запазена марка на 2020 г. ще бъде „техно“-стилът. Тук е мястото да опишем максималните удобство и комфорт, осигурявани от фирма Биттел и мебели Carmen. Тя ще представи ергономични бюра и продукти, които можем да регулираме по височина.


Източник: Интер Експо Център,   www.iec.bg

Срещаме се с красиви и функционални нови продукти на марка „Драги“. „Изпълнили сме най-съвременната концепция на офисните пространства за мобилност, отвореност и лекота на мебелите“, коментира управителят на Тотал-М Митко Гатев. Фирмата акцентира на акустичните пана в мебелите и нестандартните решения за съхранение на документи и връхни дрехи. А Тръбна мебел се фокусира върху баланса между модерен дизайн и високо качество. Всичко това е доказателство, че фирмите ще заложат на доброто изпълнение и вниманието към детайла.

Светът на мебелите ще ни предложи и други нововъведения в ергономията от най-висок клас. Сред тях са стол за пряка профилактика на заболявания на гръбначния стълб, болки в областта на гърба и проблеми в опорно-двигателната система, решения за фитнес и други.

Източник: Интер Експо Център,   www.iec.bg

Маса или столиновация, комфорт и свобода
Дизайнът гарантира лесна и плавна трансформация от стол в маса и обратно само с едно движение. Да, това е Seattable от Фурнит... Той има елегантен и изчистен дизайн; опростени форми с ергономични линии. И всичко това е постигнато по естествен начин – предвид са взети всички изисквания за гъвкавост и ергономия при използването му и като стол, и като маса. Или казано по друг начин – Seattable въвежда напълно нова концепция в обзавеждането на обучителни центрове, библиотеки, университети и училища, конферентни зали, места за срещи и семинари, музеи и галерии, публични пространства. И у дома, разбира се.

Накратко ви представихме тенденциите в Open Spaсе пространствата, през призмата на Светът на мебелите 2020. Всички новости за международното изложение можете да проследите на: www.furnitureexpo.bg.


 

Закони Нормативна база Коментари