Изложба на студио Cityscape в шоурум The Bathroom, София

На 15 май в София в шоурум The Bathroom беше открита изложба с реализирани проекти на архитектурно бюро Cityscape Architects.
20.05.2019
Идеал Стандарт-Видима АД
370
архитектура, Проекти, идеал стандарт, Изложба, студио Cityscape
Източник: www.idealstandardinternational.com

На 15 май в София в шоурум The Bathroom беше открита изложба с реализирани проекти от последните 15 години творчество на архитектурно бюро Cityscape Architects. Изложбата ще продължи до 31 май 2019 г. в шоурум The Bathroom на бул. „Ген. Е. Тотлебен“ №2А.

Бяха представени интригуващи проекти както в областта на архитектурното проектиране, така и в интериорния дизайн. Арх. Вела Николова благодари на домакините от Ideal Standard за поканата и възможността за организирането на изложбата и сподели, че за студио Cityscape абсолютно всеки проект, независимо малък или голям е едно невероятно предизвикателство, в което те винаги търсят най-доброто архитектурно или интериорно решение. Всеки от проектите им се характеризира с добро оползотворяване на пространството, особено внимание към детайла и цветовете в интериора.


Екипът на студио Cityscape     Източник: Ideal Standard

Дейността на студио Cityscape обхваща проектиране на жилищни и обществени сгради, градоустройствени решения, интериорен и мебелен дизайн, графика и презентации. Някои от най-характерните им обекти, представени на изложбата, включват магазини за хранителни стоки на големи вериги или самостоятелни магазини, магазини за техника, офис сгради, многофамилни или еднофамилни жилищни сгради и други.

 

Източник: Ideal Standard


Инициативата на Ideal Standard за организиране на съвместни изложби с водещи архитектурни бюра има за цел да представи успешните реализации в България и да популяризира добрите примери за архитектура сподели арх. Йоанна Петрова, експерт развитие „Дизайнерска програма“ към „Идеал Стандарт – Видима“ АД. "Като компания, която обръща особено внимание на дизайна, подкрепата на архитектите и дизайнери е основна мисия, за да създаваме успешно едни по-добри пространства за живот".

 

BERLING SHIELD - Еднокомпонентен хидроизолационен разтвор на водна база полисилоксан/ силан нанотехнология

Прониква дълбоко в порите на основата, хидроизолира тънкослойни мазилки, вароциментови мазилки, видими бетони, тухли, керемиди, неполирани мрамори, фуги и други. Не променя външния вид на основата. Алкалоустойчив, предотвратява ефлоресценция. Предотвратява растежа на мухъл, гъбички и плесени. За вътрешни и външни повърхности.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
WRITE OFF - Двукомпонентен лак на водна основа за създаване на повърхности за писане с маркери

На база на нови технологии алифатни полиуретанови смоли. Осигурява отлична адхезия към правилно подготвени повърхности и притежава много добра химическа устойчивост.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари