Изложбата „Стройтех 2019“ - най-голямото изложението на пътностроителна техника в България

Най-голямото изложението на пътностроителна техника в България настига световния форум „Баума“.
25.09.2019
Международен панаир Пловдив
420
Международен панаир Пловдив, изложба Стройтех 2019, пътностроителна техника
Паркът за тежка механизация, част от изложбата „Стройтех 2019“, веднага привлече вниманието на посетителите на Международния технически панаир в Пловдив.
Източник: www.fair.bg

"Най-голямото изложение на пътностроителна техника в България настига световния форум „Баума“, който се провежда в Мюнхен". Това заяви Борислав Тодоров, председател на Асоциацията на търговците на едра строителна техника, на пресконференция в Международен панаир Пловдив.  Паркът за тежка механизация е част от изложбата „Стройтех 2019“ в рамките на  Международния технически панаир и е единственият у нас, който  представя всички големи фирми от бранша.

„Баума“ се организира през 3 години и показва последно поколение иновации, а нашето изложение може да се сравни с него, защото тук е най-новото в световен мащаб", поясни Борислав Тодоров. На площ повече от 7000 кв. м са събрани експонати на водещи марки. Демонстрират се  хитови модели багери, самосвали,  съоръжения за събаряне на здания, машини за полагане на асфалт и направа на канали, както и други машини гиганти.

Сред изложителите са някои  от най-големите производители на бетонови възли в Европа, на асфалтови смески, битум, дренаж за пътища. За първи път има машина за скрап, каквато рядко се показва на изложения. Атрактивен експонат е техниката за разбиване на скали при прокарването на пътища.

„Представители на най-известните световни компании от отрасъла участват в Есен 2019. Причина за това е и успешното европредседателство на България, което стартира процеса за присъединяване на Западните Балкани към ЕС. Отвориха се възможности за изграждане на нови инфраструктурни обекти  и в региона започва строителен бум“, коментира д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.
"Специалистите могат да видят  на живо технологичните и техническите иновации в демозоната. Очакваме посетители от цяла Югоизточна Европа,  защото в момента интересът към този сектор е голям", добави д-р Соколов.

Наред с машините гиганти,  на изложбата „Стройтех 2019“  присъстват и миниварианти. За първи път е представена японска марка, световен лидер в областта на компактната техника. В нейната гама от малогабаритни трактори има модели с различно приложение – за почистване и обработка на сняг, пътища, улици, алеи, площадки, паркове, градини, тревни декоративни, спортни и комунални терени, обясняват от фирмата вносител.

Освен тези новости, на Есен 2019 са представени  модерни технологии, продукти и услуги от областта на автомобилната индустрия, транспорта, автосервизното оборудване, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, електрониката, електротехниката, информационните и дигиталните технологии, екологията, енергетиката, химията и водния  сектор.  Експозициите на близо 600 фирми от 34 държави, разположени в Международен панаир Пловдив, може да се видят до 28 септември.

 

WRITE OFF - Двукомпонентен лак на водна основа за създаване на повърхности за писане с маркери

На база на нови технологии алифатни полиуретанови смоли. Осигурява отлична адхезия към правилно подготвени повърхности и притежава много добра химическа устойчивост.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
BERLING SHIELD - Еднокомпонентен хидроизолационен разтвор на водна база полисилоксан/ силан нанотехнология

Прониква дълбоко в порите на основата, хидроизолира тънкослойни мазилки, вароциментови мазилки, видими бетони, тухли, керемиди, неполирани мрамори, фуги и други. Не променя външния вид на основата. Алкалоустойчив, предотвратява ефлоресценция. Предотвратява растежа на мухъл, гъбички и плесени. За вътрешни и външни повърхности.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари