Избрани са 15 проекта, които печелят Годишните архитектурни награди АРХ ИНОВА 2020

В конкурса участваха 164 проекта в 11 категории, а наградените са 15.
04.12.2020
ARCHINOVA
885
архитектурен конкурс, журиране на конкурс, Арх Инова 2020
Източник: www.archinova.bg

Журито избра 15 проекта, които печелят Годишните архитектурни награди АРХ ИНОВА 2020. Кои са победителите ще разберете на 16 декември.

Приключи журирането на конкурса Годишни архитектурни награди АРХ ИНОВА, който се провежда за седма поредна година, въпреки извънредната ситуация, поредена от ковид пандемията. Заради наложените извънредни мерки,  журито от девет утвърдени архитекти с председател арх. Ангел Захариев заседава онлайн. Церемонията по награждаване на победителите тази година ще бъде заменена от специално подготвен филм за наградените проекти, който се очаква да бъде не по-малко интересен. В него ще чуете освен коментари на спечелилите и на партньорите на конкурса, също така и кратки интервюта с членовете на журито за развитието и проблемите на съвременната българска архитектура.В седмото издание на конкурса журито оцени отделно проекти, реализации и концепции, като в последната категория участваха и студенти по архитектура. Тази година има 85 участника със 164 проекта, състезаващи се в 11 категории. Номинирани са 37 проекта, а спечелилите са 15 (9 приза и 6 специални награди). Кои са те – ще разберете на 16 декември на сайта на  АРХ ИНОВА, както и на Фейсбук страницата на конкурса.

АРХ ИНОВА е некомерсиален архитектурен  конкурс, чиято цел е да поощрява и популяризира качествената архитектура. Организатори на наградите са специализираните медии в областта на архитектурата, строителството и интериорния дизайн: Ka6tata.com, The-Building.eu и Citybuild.bgГенерален Спонсор

 

 

 

 


Златни Спонсори:

 Сребърни Спонсори:

   


Партньори:

  

Автор: ARCHINOVA

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари