Идеал Стандарт задава ново ниво на хигиена с решения за обществените санитарни помещения

Идеал Стандарт, компания, специализирана в решения за бани и обществени санитарни помещения, помага на проектантите да създадат красиви и устойчиви решения за обществени места с ново ниво на хигиена, благодарение на цялостното си портфолио от дизайнерски и функционални продукти.
04.11.2021
Идеал стандарт - Видима АД
1120
Източник: www.idealstandard.bg

Производителят представя интерактивна брошура за намиране на решения, позволяваща на архитектите и дизайнерите лесно да заявят своите изисквания и да намерят най-подходящото решение за техния обект. 


Специализираните продукти  на Идеал Стандарт за оборудване на обществени санитарни помещения се отличават с иновативност и са носители на награди за дизайн. Те са специално разработени да помогнат на дизайнерите да създадат пространства с по-високо ниво на хигиена и  да допринесат за постигане на устойчивост. Дали това са големи хотели, обществени сгради, модерни ресторанти или офис пространства, продуктите на Идеал Стандарт удовлетворяват ежедневните практически нужди на съвременните потребители и на пост-пандемичния свят. 
 

Източник: www.idealstandard.bg
 


Ян Петер Тевес,  Главен изпълнителен директор на Идеал Стандарт, заяви:
„Очакванията на хората относно хигиената днес са особено високи, като те се нуждаят от сигурност, че обществените санитарни помещения, които използват, отговарят на стандартите. Ние в Идеал Стандарт предоставяме решения, които не просто отговарят на стандартите, но и са красиви. Ние предлагаме ново ниво на хигиена.

Нашият бранд от десетилетия е воден от експерти в хигиената и дизайна. Знаем, че всеки продукт, който намира място в обществените санитарни помещения, трябва да функционира безупречно, като в същото време изглежда прекрасно и дава стойност за потребителя. Избирайки от продукти, удостоени с множество награди, проектантите могат да създадат среда, която да надмине очакванията на потребителите.“
 


  Източник: www.idealstandard.bg

През последните години Идеал Стандарт представи на пазара разнообразни продукти с фокус върху хигиената.

 

Intellimix е един от тях. Създаден да смесва вода и сапун при всяко измиване, следвайки инструкциите на дигитален екран, Intellimix е напълно безконтактен и гарантирано повишава стандарта за хигиена в обществените места.

 

Идеален за офиси, места за отдих, както и места с голям трафик, като търговски центрове, хотели, ресторанти и летища. Смесителят намалява значително разхода на вода и сапун и допринася за устойчивостта.  

 

Иновативният смесител получи две престижни награди:  Red Dot Award 2021 за продуктов дизайн  и  iF DESIGN AWARD 2021, признание на производителите по целия свят за най-висок стандарт на качество, иновативност и функционалност. 

 

 


 

За да научите повече за решенията на Идеал Стандарт за обществени санитарни помещения, посесете нашия уеб сайт. 

 

Източник: www.idealstandard.bg


 

Закони Нормативна база Коментари