Идеалната баня за моя дом?

Някои я предпочитат гореща, други – с хладилник бира или 3D осветление за разкош.
10.02.2015
"Още за къщата"
519
конкурс, Баня на годината, баня, дизайн баня, интериор
С най-голям интерес обаче следим категорията „Идеалната баня за моя дом”.
Източник: Идеала Стандарт

„Каква е идеалната баня на твоя дом?” - питат от Ideal Standard, световният бранд в обзавеждането за баня.

 Българските архитекти и дизайнери отговарят: 
- „Моята е светла през деня и с диско осветление вечер, ей така за разкош”.
- „Моята пък е просторна, като хол и ... в центъра и има ефектна камина, висяща от тавана.”
- „А в моята е най-важно да има... огромен хладилник с добре изстудена бира” 

Ideal Standard, световният бранд в обзавеждането за баня, за 11-ти пореден път предизвика български архитекти и дизайнери да представят в 3D вариант своя визия за идеалната баня. Предложенията вече са факт, а всички ние, зрителите, можем да гласуваме ТУК

Тази година организаторите разшириха зоните на конкурса, като включиха няколко нови категории. Освен „Идеалната баня за моя дом” и  „Идеалната хотелска баня” състезателите можеха да визуализират своите идеи за „Идеалното място за освежаване в любимото ми място за забавление” и „Идеалната училищна тоалетна”. Предложенията трябваше да са осъществени основно с продукти на водещия бранд, наложил се в света с естетика, функционалност и качество.

Редакционният екип на списание www.ka6tata.com, медиен партньор на конкурса, искрено подкрепя инициативата за фокусиране на творческата дизайнерска мисъл върху санитарните помещения в училище, които се нуждаят от спешни мерки и цялостни нови концепции за превръщането им в здравословна и безопасна среда. Конкурсните проекти нагледно показват няколко семпли, но функционални и естетични решения, които не само ще върнат учениците в училищната тоалетна, но и даже могат да я превърнат в тяхното любимо място за междучасието, защо не.    

С най-голям интерес обаче следим категорията „Идеалната баня за моя дом”. В нея и битката ще е най-силна. Включете се и вие в надпреварата като гласувате ТУК 

Победителите ще станат известни на 26 февруари, когато на официалната церемония ще им бъде връчен приза „ Ideal Standard Баня на годината". 

Автор: "Още за къщата"
Закони Нормативна база Коментари