За къщата

Направете точна сметка и се възползвайте от новите условия на керемиди Tondach.

VEKAMOVE 76 e напълно съобразена с настоящите пазарни изисквания, както от функционална, така и от икономическа гледна точка.

Съвети от Баумит как да направим най-лесно ремонт на банята, без да къртим старите плочки.

С Carbon Control Schüco предлага модулна гама, състояща се от различни продукти и услуги по време на целия жизнен цикъл на сградата, с която може да се контролира декарбонизацията на прозорци, врати и фасади в зависимост от конкретния обект.

Продължение на статията "Дърво с характер или... Как да подчертаем естествения Облик на външните пространства? "

Сега всички партньори имат възможност да се регистрират за безплатно използване на приложението в продължение на 4 седмици в собствената си компания.

Къщата е олицетворение на сигурността, на защитеното място.

За Royal Garden е избрана прозоречната алуминиева система Schüco AW CT 72, която е иновативно решение с балансирано съотношение между изчистени форми, тесни ширини на профила и U-стойност за топлопреминаване.

Softline 76  гарантира висока степен на сигурност при обработка и е с универсално приложение, както за ново строителство, така и за реновация.

Да имаш здрав покрив над главата си

02.10.2023
Винербергер ЕООД
1659

Не отлагай ремонта на покрива и се погрижи за дома си сега

Правилният избор на лепило от серията Баумакол на Баумит ще Ви даде спокойствие и сигурност, като същевременно ще спомогне Вашият дом, дворно пространство или офис да се превърнат в красиви и уютни кътчета за обитаване

За да се постигне най-добра топлопроводимост при PVC прозорците, е необходимо да се използват профили с подходяща дебелина, с подходящ брой камери (обикновено колкото повече, толкова по-добре) и подходящо двукамерно ламинирано стъкло.

За строителната индустрия висококачественото рециклиране и връщането към затворен цикъл на производство е много важно, защото суровините са вече в ограничени количества.

Гипсови плоскости на немския бранд са най-новото попълнение в продуктовия каталог на българския строителен хипермаркет.

VEKA AG разработи VEKAFAST - нова система за монтаж пред стена, която позволява лесен и безопасен монтаж на прозорци в областта на изолацията на сградите. PVC рамката може да бъде изработена много икономично при производството на прозорци.

Ако имате намерение да инвестирате в строителство, сигурно ще се сблъскате с объркващите термини - виза, мотивирано предложение, надзор, актове, РИОСВ..... Една мъглява смесица между "досадно училищно домашно" и "магични чиновнически заклинания". В тази статия ще повдигнем частично "бюрократичната мъгла".

Закони Нормативна база Коментари