Започна конкурсът “Фасада на годината 2017”

Започна ежегодният конкурс на Баумит – “Фасада на годината 2017”
31.03.2017
Баумит България ЕООД
175
конкурс, фасада, етап Пролет, Баумит, Фасада на сезона
Започна конкурсът “Фасада на годината 2017” на Баумит
Източник: Баумит България ЕООД, www.baumit.bg

В годината на червения огнен петел ви представяме новите огнени фасади, които ще Ви разпалват в четири самостоятелни етапа, под названието “Фасада на сезона” – пролет, лято, есен и зима.
Както добре знаете четирите етапа на конкурса са разпределени в 12 месеца заедно с големия финал, който е през 2018 г. Във всеки сезон участие заявяват различен брой фасади от цялата страна, изпълнени с материали на Баумит. Във всеки сезон Вие - почетното жури на Баумит, класирате на първо място една фасада, следвана от две подгласнички.
След дългата и люта зима с голямо удоволствие искаме да ви представим топлите слънчеви фасади от първия етап от тазгодишния конкурс на Баумит “Фасада на годината 2017”. С един клик може да ги подкрепите тук. Приятно гледане!
Изберете най-красивото пролетно цвете и гласувайте за него еднократно от 31-ви март до 31-ви май в 12:00 часа на обяд.
Ако все пак харесате повече от една фасада, в което сме напълно убедени, може да дадете израз на своето впечатление и на фейсбук страницата ни тук.
Гласувайте скъпи приятели и може да спечелите награда от нашата сезонна томбола!
Екипът на Баумит пожелава успех на всички участници във “Фасада на сезона - Пролет 2016” и Ви желае весело посрещане на пролетните празници! 

Автор: Баумит България ЕООД

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари