Започва конкурсът за работилници за EASA2014 Велико Търново

На 13 декември официално ще бъде обявен конкурсът за работилници, които ще се реализират в рамките на 34-тата Европейска асамблея на студенти по архитектура – EASA2014 Symбиоза, Велико Търново.
09.12.2013
Сдружение EASA България
187
Сдружение easa Бълга, конкурс, архитектура, студенти по архитект, асамблея
Конкурсът се организира чрез уникална интернет платформа за симбиотично участие на студенти и професионалисти от цял свят
Източник: Сдружение EASA България

Конкурсът се организира чрез уникална интернет платформа за симбиотично участие на студенти и професионалисти от цял свят. Презентацията на заданието ще се проведе в петък, 13 декември, от 18:30 часа в Лаборатория за градски дизайн „Трансформатори” (Бул. Христо Смирненски №1). След представянето на конкурса ще се проведе кратък коктейл с дискусия за идеи и предложения относно работилниците, а от 22:00 часа се събираме в клуб *MIXTAPE5* за неформално до-обсъждане.

За първи път EASA ще се проведе в България от 19 юли до 3 август 2014.
Близо 500 студента по архитектура от цяла Европа и света ще се съберат във Велико Търново, където ще се реализират над 30 работилници от различно естество – павилиони, архитектурни намеси, интерактивни инсталации, градска мебел и др. За избирането на работилниците организаторите на EASA в България разработват уникална интернет платформа, където участниците ще могат да споделят своите идеи и концепции и съвместно да изготвят предложенията си. Целта на експерименталния метод на участие е всички работилници да са симбиотично свързани и да се допълват. Конкурсът е отворен за участие за студенти и професионалисти от различни сфери на дейност. Пълна информация за платформата, заданието на конкурса, сроковете за предаване и всички изисквания ще бъдат изчерпателно разгледани в изданието Workshop Guide, което ще бъде разпространено след 13 декември, когато официално ще стартира и платформата.

EASA България се организира и провежда с безценното съдействие на Община Велико Търново, Камара на архитектите в България, Съюз на архитектите в България, Университет по архитектура, строителство и геодезия, Makita, Baumit и Bushmills, а на 13 декември - с любезното домакинство на Сдружение Трансформатори.

За повече информация:
https://www.facebook.com/EASA.Bulgaria
EASA.Bulgaria@gmail.com

Автор: Сдружение EASA България
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари