Задава се финалът на конкурса ФАСАДА НА СЕЗОНА - ПРОЛЕТ 2014

Коя е най-красивата фасада според вас? Гласувайте за нея, еднократно, до 31 май, 12:00 часа на обяд. Очакват ви награди!
12.05.2014
Баумит България ЕООД
167
конкурс, Фасада на сезона, Баумит, мазилки, сграда
Задава се финалът на конкурса ФАСАДА НА СЕЗОНА - ПРОЛЕТ 2014
Източник: Баумит България ЕООД

На зеления хоризонт се задава краят на първи етап – пролетният, от конкурса на Баумит Фасада на годината, в който се състезават 14 фасади в категории - еднофамилни, жилищни и административни сгради - ново строителство, и възстановително строителство.

По традиция, две седмици преди финала, ви представяме класиранията до момента и ви каним да гласувате за най-красивата, според вкуса ви, сграда.

До момента към първо място се е запътил Обект 12 със 75 гласа на публиката (вижте го тук), за второ място се готви Обект 9 с 24 гласа на публиката (вижте го тук), а претендент за трето място е Обект 6 с 15 гласа (вижте го тук). 

Вижте всички участващи фасади тук и подкрепете еднократно с „клик” до 31 май, 12:00 часа тази, която искате да спечели!    

Трите фасади, събрали най-много от вашите гласове в сезона, ще се класират за първо, второ и трето място и ще „заминат” за участие на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2014”, където ще срещнат своите конкуренти – победителите от бъдещите сезони – лято, есен и зима. 

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда от нашата сезонна томбола! 

БАУМИТ пожелава успех на участниците във „Фасада на сезон Пролет 2014“. 

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари