Завърши “СТУДЕНТСКА РАБОТИЛНИЦА - ИДЕАЛ СТАНДАРТ, УАСГ 75г.”

Това е първата от поредица работилници, които Идеал Стандарт ще организира и финансира ежегодно.
07.04.2017
Идеал Стандарт
42
ideal standard, баня, студенти, проекти за баня, thebathroom
По време на заключителната част всички отбори разполагаха с 15 минути за презентация на своите решения и отговориха на въпросите на присъстващите.
Източник: Идеал Стандарт

Съвместната инициатива на Идеал Стандарт и Университетa по архитектура, строителство и геодезия “СТУДЕНТСКА РАБОТИЛНИЦА - ИДЕАЛ СТАНДАРТ, УАСГ 75г.” завърши с официално закриване. Събитието се проведе на 6 април в шоурума TheBathRoom –незичерпаемият извор на идеи и вдъхновение за банята.

В проекта участваха студенти от специалност „Архитектура“, разпределени в 4 отбора. Те преминаха през всички етапи на работилницата, водени от специалисти от Идеал Стандарт. Първоначално студентите бяха запознати с техническите характеристики на продуктите, заложени в спецификацията на заданието, изготвиха общо изграждане на функционална и визуална концепция и предложиха интериорно и стилово решение на помещенията.

По време на заключителната част от работилницата всички отбори разполагаха с 15 минути за презентация на своите решения и отговориха на въпросите на присъстващите. Професионално жури в лицето на 5 утвърдени в бранша имена оцени заданията и избра проекта – победител, изготвен от отбора в състав Мелтем Йълдъз, Христо Христов и Явор Станиславов. Всички участници получиха почетни грамоти, а след края на награждаването обсъдиха работата си на коктейл в приятната атмосфера на TheBathRoom. Спечелилият проект ще се реализира по време на лятната работилница и ще бъде финансиран от лидера в производството на санитарен фаянс Идеал Стандарт.

“СТУДЕНТСКА РАБОТИЛНИЦА - ИДЕАЛ СТАНДАРТ, УАСГ 75г.” е първата от редица работилници, които Идеал Стандарт планира да осъществява ежегодно съвместно със свои партньори и да я превърне в една развиваща се традиция. Тази инициатива открива възможности за обмен на идеи и опит межу младите архитекти и дизайнери, а действителното реализиране на резултата от нея вдъхва самочувствие и амбиция за още по-добри проекти.

+1
Автор: Идеал Стандарт
Закони Нормативна база Коментари