Ефективна защита на покриви и тераси с хидроизолация Акрофлекс 2K PU-T

Прозрачната полиуретанова хидроизолация Акрофлекс 2K PU-T е иновационна система за защита на покриви, тераси, бетонни и керамични повърхности.
11.04.2019
Хидроизолации Вълков ЕООД
3375
хидроизолация тераса, полиуретанова хидроизолация, хидроизолация Акрофлекс 2K PU-T
Прозрачна полиуретанова хидроизолация Акрофлекс 2K PU-T
Източник: Хидроизолации Вълков ЕООД, www.vulkov.com

Фирма „Хидроизолации Вълков“ предлага  най-новата в световен мащаб система за изолационна защита на основа алифатни полиуретани  -  Акрофлекс 2K PU-T.

Материалът образува прозрачна хидроизолация, отличаваща се със забележителна UV устойчивост. Втвърдява при контакт с влагата в атмосферата. Създава безцветен, високоустойчив и еластичен филм, отличаващ се със силна адхезия към третираната повърхност.


Източник: Хидроизолации Вълков ЕООД,  www.vulkov.com

Прозрачна хидроизолация Акрофлекс 2K PU-T се полага с цел защита на покриви, тераси, бетонни и керамични повърхности, естествен камък, дърво и др. Притежава силна устойчивост на слънчева светлина (UV-стабилен),  не пожълтява в резултат на влиянието на слънцето, устойчив е на вода и метеорологични влияния. Акрофлекс 2К PU-T e проходим и при високи температури, тъй като не омеква от слънцето. Характеризира се с еластичност дори и при температури под  0°C.

Акрофлекс 2K PU-Т се полага бързо и лесно с помощта на четка или валяк. Продуктът се нанася минимум два слоя през интервал от няколко часа. Всеки слой се полага върху напълно изсъхнал предшестващ го.
Повърхността, върху която ще се полага Aкрофлекс 2K PU-Т, трябва да е суха, добре почистена и здрава. При влажност на основата над 5%, е препоръчително тя да се грундира с „грунд за критични основи Акролит 2К Е“. Минимален разход за изолация на 1 кв.м. – 250/300 мл/кв.м. общо за два слоя.

Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари