Електрически радиатори AeroFlow® - най-добрата комбинация от инфрачервено отопление и конвектор

Електрическите радиатори AeroFlow® са безшумни и без мирис. Те са дълготрайни и работят без необходимост от поддръжка.
17.04.2019
КлиВенТо
3139
отопление, електрически радиатори, инфрачервено отопление, конвектор
Източник: КлиВенТо, www.klivento.net

Електрическият радиатор AeroFlow® съчетава класическото отопление чрез конвекция с директното излъчване, постигайки приятна стайна температура.

В конструктивно отношение за тази цел са проектирани специални ламели, а продължителното излъчване се осигурява чрез вградени шамотни плоскости. Шамотните плоскости се нагряват за 20-25 минути, след което в продължение на 35-40 минути отдават топлината в помещението, без да консумират електроенергия. Чрез стайния термостат може да се направи допълнително седмично програмиране. Гаранцията на шамотните тухли е 15 години.
 
Източник: www.klivento.net

Електрическите радиатори се доставят с дисплей-термостат FlexiSmart. При закупуване на допълнително устройство, радиаторът може да се управлява през интернет, чрез мобилно приложение на телефона. Всички електрически радиатори са снабдени с най-малко 1,5 м свързващ кабел и стенни скоби.

Електрическите радиатори AeroFlow® се нагряват само до температура 70⁰С, като по този начин се предотвратява изгарянето на прахови частици и последващо попадане и оставане в белите дробове на хората

 
Източник: www.klivento.net

AeroFlow® са проектирани с грижа за потребителя и изпълняват изискванията за безопасност .

Електрическите радиатори AeroFlow® са безшумни и без мирис. Те са дълготрайни и работят без необходимост от поддръжка.

Цялата дейност от проектирането до производството на електрическите радиатори AeroFlow®, се извършва в централата, намираща се във Vierkirchen, Саксония.

Автор: КлиВенТо
Закони Нормативна база Коментари