Ежегодната работна среща на Винербергер и Пайплайф в Луковит

На 29-30.06.2012 в гр. Луковит, Търговските отдели на Винербергер и Пайплайф проведоха традиционната си работна среща.
01.07.2012
Винербергер ЕООД
214
Винербергер, работна среща, керамични блокове, тухли, строителство
Ежегодната работна среща на Винербергер и Пайплайф.
Източник: Винербергер ЕООД

Тази година домакин на срещата беше Винербергер, а избраното място неслучайно - там където е разположено модерното производство на фирмата.
Отново бяха обсъдени различни възможности за по-активна комуникация между двете компании, както и споделени добри търговски практики. И въпреки, че сегментите, в които работят са доста различни, предизвикателствата, пред които се изправят и двата екипа, са близки.
Винербергер и Пайплайф много си приличат по стратегическо позициониране и бизнес култура с фокус върху иновативните, висококачествени продукти и системни решения. В синхрон с политиката на Винербергер да се предоставят не просто отделни продукти, а цялостни решения на пазара, продуктовите мениджъри и на двете фирми представиха на колегите си най-иновативните разработки и решения в своята област. Като естествен завършек на работната част от срещата, колегите от Пайплайф имаха възможност да разгледат керамичния завод в Луковит и отблизо да се докоснат до високите технологии на Винербергер. 

Естествено, и тази година не липсваха спортните емоции, които са в основата на добрата работа на двете фирми. Въпреки вложената страст и усилия от страна на Пайплайф, екипът на Винербергер се оказа по-подготвен.

Срещата по футбол започна с масиран натиск от страна на Пайплайф, което логично доведе до повеждане в резултата с 2 гола. Последва по-комбинативна игра на отбора на Винербергер и резултата на почивката беше изравнен - 2:2. Тактическите промени в отбора на Винербергер на полувремето, както и по-добрата физическа подготовка, осигуриха нови 3 гола след почивката и крайна победа на отбора с 5:2.

Във волейболната среща Винербергер показаха истинската си сила и не дадоха никакъв шанс на отбора на Пайплайф, като победиха с 3:0 гейма (25:6, 25:14, 25:14). По този начин Винербергер запазиха трофея от съвместните състезания за втора поредна година при себе си!.

Автор: Винербергер ЕООД
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари