Европейският шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE

За осми пореден път се проведе Европейският шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE. Като израз на признателност към лоялността, усилията и подкрепата на своите партньори.
29.09.2013
АлуКьонигЩал ЕООД
141
АЛУКЬОНИГЩАЛ, schüco, jansen, дограма, състезание
Европейският шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE
Източник: АлуКьонигЩал ЕООД

За осми пореден път се проведе Европейският шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE. Като израз на признателност към лоялността, усилията и подкрепата на своите партньори за успешно развитие и налагане на продуктите с марките SCHÜCO и JANSEN, за пореден път фирма Алу Кьониг Щал България организира Национален квалификационен кръг на Европейския шампионат на SCHÜCO International KG - Германия.
Картинг състезанието се проведе на 28.09 (събота) на писта „Дунев спорт” в гр. София. В националния квалификационен кръг един срещу друг се изправиха фирми от цяла България. Борбата беше безмилостно жестока, защото победителят се класира за Европейските финали в Майорка през 2014.

След изключително равностойната деветдесет минутна надпревара купата спечели отборът на фирма Прециз Ал Енерджи ЕООД с общо 112 направени обиколки. Само с една обиколка по-малко успя да направи отборът на фирма ТАЛ Инженеринг и спечели сребърните медали. На почитната стълбица на трето място се качи отборът на Блиц – Соколови с общ брой на обиколките - 110.

Галимир Павлов, Иван Иванов и Стефан Геренски от фирма Прециз Ал са тримата състезатели, които ще представляват Алу Кьониг Щал България в осмия европейски шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE, който ще се проведе през 2014 на остров Майорка.

Алу Кьониг Щал благодари на всички участници и пожелава на победителите успех и достойно представяне на европейския шампионат.

Автор: АлуКьонигЩал ЕООД
GEL AD AQUA безцветнен лак в 12 готови нюанса

Лак гел за импрегниране на дърво на водна основа. Тиксотропна смес от акрилни емулсии и восъци. Създава водоустойчива повърхност, като в същото време позволява на дървото да диша. Придава кадифено покритие. Готов за употреба гел, не пръска при полагане. Предпазва дървото от дървесен червей, гъбички и плесен. Съдържа абсорбенти за ултравиолетови лъчи и влажност.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари