Душ гамата Ideal Rain Evo Jet с престижна награда

Международно жури присъди наградата на колекцията душове за високо качество на дизайна.
13.07.2018
Идеал Стандарт- Видима АД
500
баня, идеал стандарт, душова гама, награда red dot, колекция душове
Престижната награда за дизайн Red Dot получи душ гамата Ideal Rain Evo Jet
Източник: www.idealstandard.bg

На 9 юли 2018 г. на официална церемония новата душова гама на Ideal Standard Idealrain Evo Jet получи престижната награда Red Dot. Международно жури присъди наградата на колекцията душове за високо качество на дизайна.


„Бих искал да поздравя победителите за техния успех на Red Dot Award: Product Design 2018. Успехът в това състезание е доказателство за доброто качество на дизайна на продуктите и още веднъж показва, че компанията се развива в правилната посока. Когато говоря за добър дизайн, имам предвид много повече от просто атрактивни продукти. Всички продукти се характеризират с изключителна функционалност, което демонстрира, че дизайнерите имат правилно разбиране за клиентите и техните нужди“, заяви проф. д-р Peter Zec, основател и изпълнителен директор на Red Dot Award.


Водещата колекция душове на Ideal Standard - Idealrain се завърна на пазара, достигайки нов връх в потребителското изживяване, иновациите и дизайна. Ideal Standard извежда емблематичната си гама на следващо ниво с две нови колекции ръчни душове: Idealrain Evo и Idealrain Evo Jet. Те осигуряват нови преживявания за потребителите, независимо от това, дали се отнасят за обществени или за жилищни пространства, за ремонт или за ново строителство. С възможността за избор между много елегантни стилове и иновативни функции, с подобрените ефективност и комфорт, Idealrain предлага отлично решение за всяка спецификация и за всеки бюджет.

Нашите дизайнери обръщат внимание на всеки детайл, за да създадат колекция, която да съчетава спираща дъха естетика и издръжливост. Здрави и същевременно тънки, с модерни контури и аеродинамични профили, ръчните душове са леки и се ползват интуитивно. Дизайнът на душовете е дело на екипа „Развитие на продукта“ в България и се произвежда в завода за арматура в Севлиево.

Гамата се предлага както с кръгла форма, така и с нова форма на диамант на ръчния душ; душ главата Idealrain Evo е 110 мм. Продуктите Evo са с нова, лесна за използване бутон-технология Navigo на Ideal Standard, която дава възможност за бърз избор на режим на разпръскване на водата и оптимално удобство. Нов режим смесва въздух във водата така, че да се генерира по-мека струя, дава нови възможности за масаж и идеално удоволствие при къпане.

IdealRain Evo Jet надгражда продуктовия дизайн при душовете - 125 мм в диаметър, кръгли или с ромбоидна форма отвеждат посоката на проектиране на душовете на Ideal Standard на по-високо ниво. При тях също има бутон технологията Navigo за лесен избор на режим на разпръскване на водата. Колекцията Evo Jet въвежда и допълнителна революционна технология: Drop Jet, заедно с нови тонизиращи масажни функции. Визуално атрактивна и революционна като технология, новият режим придава освежаващо усещане под душа. Режимът на разпръскване Drop Jet завърта струята на водата във вихър, като формира капчици с различна големина. Резултатът е ободряващ и уникален душ, който е нежен към кожата, което го прави идеален за измиване на деликатната детска коса, например.

IdealRain превръща вземането на душ в истинско удоволствие. Различните възможни режими позволяват на потребителите да могат да изберат душ, който да съответства на тяхното настроение: освежаващ, релаксиращ или просто успокояващ.
В душовете е интегриран ограничител на дебита, който редуцира потреблението на вода до 8 l/min и намалява разходите.
Цялата колекция Idealrain безпроблемно се справя с предизвикателствата на ежедневната употреба, което я прави идеална за хотели, места за почивка, развлекателни центрове, летища и жилищни сгради.

Това внимание към детайла, нов дизайн и характерните за Ideal Standard иновации, правят новите душове Idealrain Evo и Idealrain Evo Jet продукти на бъдещето.

Идеал Стандарт Интернешънъл е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради.
„Идеал Стандарт – Видима” АД е част от Идеал Стандарт Интернешънъл, лидер в предлагането на цялостни решения за баня и санитарни помещения. България е стратегическа организация за Идеал Стандарт Интернешънъл.

Автор: Идеал Стандарт- Видима АД
Закони Нормативна база Коментари