Дръзнете да бъдете различни с новия копринено черен цвят на Идеал Стандарт

Идеал Стандарт представи нова колекция за обзавеждане на цялата баня в цвят копринено черно (silk black) като контрапункт на традиционните бели керамични изделия и хромирани смесители.
07.09.2021
Идеал стандарт - Видима АД
418
баня, ideal standard, обзавждане за баня, дизайн за баня
Източник: Идеал Стандарт - Видима АД

Черното въплъщава изисканост. То ще даде възможност на клиентите да преобразят всяко пространство, използвайки смело ефекта „изцяло черно“ или като създадат визуален контраст с присъствие на определени изделия в черно. 


Новата колекция в станалото модерно вече покритие се състои от селектирани продукти на Идеал Стандарт от всички продуктови групи: смесители, порцеланови мивки, мебели, тоалетни, поддушови корита, душ кабини, душ системи и аксесоари за банята. Коприненото черно придава приятно изискан вид на изделията, внасяйки елегантно съвършенство, особено когато се комбинира с естествени материали като дърво, мрамор и камък. 


Продуктите са подходящи да ревитализират пространствата при реновация, или да направят ярко впечатление в нови хотелски или жилищни бани, където черното ще създаде интимна и завладяваща атмосфера. Те са подбрани сред най-добре приетите и иновативни  модели от портфолиото на Идеал Стандарт. 
 

    


Смесителите за умивалник с новото покритие са от колекция Ceraline, която притежава органични и цилиндрични форми, и от колекция Cerafine O, която внася екстравагантност с яркия си дизайн. 


Термостатните смесители за душ са Ceratherm T, оборудвани с новия термостатен затварящ механизъм на Идеал Стандарт FirmaFlow Therm®, отличаващ се с издръжливост и висока степен на безопасност и функционалност. Душовете Idealrain допълват изживяването с широкия избор от ръчни и горни душове. 

 

     


В същото време колекцията Tesi предлага избор на мивки и мебели, както и тоалетни и бидета. Тоалетните чинии с деликатни форми и с иновативната технология за измиване AquaBlade® допринасят за ефективното използване на водата и за осигуряване на високо ниво на хигиена. 


В напълно черно са преобразени и новите супертънки поддушови корита на Идеал Стандарт Ultra Flat New, както и душ кабините Connect 2. Копринено черното предложение на Идеал Стандарт се разширява и с черни аксесоари за баня и кухненски смесители. 

 


Масимо Висмара, Вицепрезидент „Бранд и Активация“
на Идеал Стандарт Интернешънъл
изтъкна:

„Разработваме нашите колекции с мисълта за превъзходство в дизайна. Знаем как един цвят има силата да преобрази всяко пространство. С коприненото черно даваме възможност на дизайнерите да изразят своя стил както при проектирането на нови бани, така и за реновация. С нашето предложение в черно, обхващащо всички продуктови категории, може да се приложи изцяло черен подход или да се създаде контрастен фокус с отделни черни елементи.“

 


Продуктите в копринено черно са налични на пазарите в цяла Европа от юни тази година. 

 

За повече информация посетете нашия уебсайт www.idealstandard.bg
 

Закони Нормативна база Коментари