дизайн

Чинек признава, че черпи вдъхновение, едва след като е видял мястото, където ще реализира новия си проект.

Арт панели преобразяват интериора

08.05.2020
Екатерина Бонева
2637

Арт панелите се отличават с неподражаема лекота и невероятни възможности откъм дизайн.

Този месец в Милано трябваше да се проведе 59-тото изданиe на най-важното световно изложение за дизайн – Salone del Mobile. Вместо да събере производители, дизайнери и любители на дизайна от целия свят, както всяка година през април, днес Милано и всички ние сме съсредоточени в усилията си да се преборим с пандемия, непозната от столетия.

Да сме в хармония с околната среда, да осъзнаваме своето въздействие върху природата, да предпочитаме местни продукти и материали, да живеем по-умно и да управляваме дома си по-ефективно - това са обобщени накратко направленията на дизайна, на които станахме свидетели по време на изложенията Heimtextil във Франкфурт, Мебелният панаир в Кьолн и Maison & Objet в Париж през януари.

В търсене на индивидуалност и комфорт, все по-голяма популярност напоследък намира използването на декоративни елементи за интериорен дизайн, с които се постига изцяло нова интерпретация на пространството.

Срещата е на 7 март, в Експо Баня София, с участието на Хосеп Конгост, член на международното жури на конкурса jumpthegap® и Генчо Гоев, един от водещите съвременни дизайнери у нас.

Трендове за детска стая през 2018/2019

23.12.2018
Екатерина Бонева
1776

Кои родители не биха искали детския кът да е в крак с последните тенденции? Но правейки това, съвсем не е нужно да превръщаме това помещение в снимка от списание.

Архитектурата и дизайнът възпитават

01.11.2018
Идеал Стандарт-Видима АД
798

Съвременната училищна тоалетна - гаранция за здраве и по-добро поведение на учениците.

Закони Нормативна база Коментари