Джакузи

Човекът и водата. Хилядолетна връзка, която произхожда от естествените сили на природата.
15.01.2010
PS Bulgaria
392
баня, дизайн, джакузи, хидромасажна вана, водна терапия
Джакузи
Източник: PS Bulgaria

Човекът и водата. Хилядолетна връзка, която произхожда от естествените сили на природата. Когато през 20-и век Jacuzzi® създава водния масаж, тази древна връзка се превръща в едно невероятно изживяване и усещане за щастие, което може да бъде споделено. Jacuzzi® пречупва античното разбиране за Salus per Aquam (Здраве чрез вода) през една модерна концепция и така прибавя водния масаж към удоволствията, предлагани в модерното домашно СПА: той се превръща в символ на престиж и споделени емоции, които могат да бъдат изживени навсякъде, през лятото и през зимата, на открито и на закрито, във всяка обстановка и във всяка възраст.

Ненадминати в своя клас са джакузитата от серията за домашно ползване на Jacuzzi®, създадени за тези, които искат да имат свой собствен уелнес център вкъщи. Поставено в градината, инсталирано на терасата, верандата, или във фитнес помещение, в банята или в близост до плувния басейн, на луксозна яхта или в сърцето на града, Jacuzzi® SPA ви дава свобода без граници. Родени от американската традиция тези хидромасажни вани са от висок клас и се отличават с множеството си екстри: радио, водопади с хромотерапия и анатомични седалки за максимум комфорт. Стимулират всички сетива: звукът на водата, цветовете и лечебният воден масаж действат изключително ободряващо на духа и тялото.

Технологичното сърце на Jacuzzi® е модерната система за настройване на хидромасажа, която позволява регулиране на дюзите със сила и капацитет. Те са създадени да стимулират различни части на тялото в зависимост от мястото, което използвате: нежен и деликатен масаж, за да се насладите на дълбока релаксация или по-енергични и силови дюзи да премахнат умората, натрупана в раменете, гърба и краката.

Въздушният масаж поддържа постоянно наличието на кислород във водата, което ревитализира клетките на кожата. Престижната екстра ароматерапия позитивно влияе на тялото и духа чрез усещането на различни ухания. Етеричните масла, използвани в хидромасажната вана, не създават пяна, което прави водата чиста и перфектно прозрачна.

За вашия комфорт Jacuzzi® инсталира в страничния панел на хидрамосажната вана стереосистема, която позволява използването на IPod система в комбинация с луксозно плуващо дистанционно управление. Чрез него може да управлявате аудиосистемата, да настройвате светлините и управлявате интензитета на хидромасажните дюзи.

Релаксацията през нощта е разгърната от цветовете, които блестят във светлините на падащият водопад, и подводна осветеност. Осветлението може да бъде допълнително подсилено и отвън на хидромасажната вана благодарение на новите LED светлини, които добавят чар на вашите градински партита.

Технологичната скъпоценност на Jacuzzi® е озониращата система. Това е средство, което освобождава кислорода, който се използва за неутрализране на микроорганизмите и поддържа водата дезинфекцирана, без лоши миризми и предпазва от образуването на бактерии и водорасли. Този начин на дезинфекция на водата не дразни лигавицата, кожата и не предразполага към алергии.

Термозащитните покривала към хидромасажните вани са необходим аксесоар, тъй като поддържат температурата на водата постоянна и има много добър икономически ефект от намалената консумация на електроенергия. Освен това те са надежна защита от влизането на деца във ваната.

За безпроблемното функциониране на хидромасажната вана е необходимо да се осигури цялостен достъп до системата, за да се проверяват всички технологични части периодично.

Най-новите модели на богатата гама от хидромасажни вани на Jacuzzi® са следните два модела, представени за първи път на световното изложение в Италия. Това са UNIQUE и Santorini Pro.

Елегантен, минималистичен и изчистен, дизайнът на UNIQUE е в унисон със съвременниия активен начин на живот на хората, обърнати към новите трендове. UNIQUE ви дава най-голямата свобода на избор, що се отнася до инсталацията му – на открито или на закрито, вградено или свободно стоящо на пода, подходящо за всяка среда или интериор. Можете да преобразите банята си, да създадете прекрасни условия за релакс и уелнес вкъщи, или просто да приобщите света на водата във всяко едно помещение. Няма никакви ограничения при инсталацията на UNIQUE – можете да го сложите и на открито, на терасата или в градината, където то ще ви помогне да се отпуснете още по-пълноценно, благодарение на изисканата линия, авангардната технология и пълния комфорт.

Естествената топлина на дървото, хилядолетното изкуство на редената керамика, престижът на кожата, красотата на тъканите или на най-новите неконвенционални материали... външната обшивка на джакузито може да бъде освен от стандартните тик и венге, така и от всеки материал, който вие пожелаете. Така можете да го комбинирате със стила и материалите в стаята, да отграничите определена зона в къщата, както и да създадете уникални ефекти посредством комбинацията на материя, цвят и визия.

Jacuzzi® създаде Santorini Pro, новата хидромасажна вана с уникална визия, вдъхновена от съвременното контемпоръри течение в световния дизайн. С новия си модел Jacuzzi® достига нови висоти в уелнес усещането, като му посвещава най-изтънчените материали, по-умерени линии, актуализирана концепция, подобрени функции и включва последните новости при джакузитата.

В унисон със стремежа към създаване на все по-уютен и изтънчен дизайн на външните пространства, където мебелите и атмосферата символизират лукса на това да можем да отделим повече време на себе си, да се отдадем на медитация и релакс, новата луксозна домашна серия на Jacuzzi® се предлага във вариант за вграждане с различни опции за инсталация за максимално улеснение.

Jacuzzi® SPA въплъщава пет десетилетия на изследване и нововъведения, довели до създаването на изключително ефективната и съвършена водна терапия. Едно ново възприятие на водата, „водата, която може да ви развълнува”.

Автор: PS Bulgaria
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари