Декоративна градинска архитектура Bradstone от Semmelrock

Декоративната градинска архитектура от серията Bradstone предлага още една възможност да предадате уют и цялостно звучене на Вашата градина.
20.09.2019
Земелрок Щайн унд Дизайн
480
semmelrock stein+des, градинска архитектура, стени и огради, Земелрок
Източник: www.semmelrock.bg

Semmelrock Stein+Design предлага цялостни решения за ландшафтно оформлениe, с които да реализирате творческите си идеи, като останете верни на индивидуалния си стил. Декоративната градинска архитектура от серията Bradstone предлага още една възможност да предадате уют и цялостно звучене на Вашата градина. Функционалността на системите позволява да зонирате пространството, като подчертаете барбекюто, изградите декоративни огради, цветарници, пейки, ниски подпорни зидове и други. Гамата от продукти на Semmelrock е хармонизирана и позволява да съчетавате продукти с различна функционалност, без да нарушавате компзиционното оформление на градината.

 
Източник: www.semmelrock.bg

С елементите от системите за стени и огради  Mauntain Block, Madoc, Milldale и Travero изграждате широка гама от декорации с разнообразни форми и различно предназначение. Ако търсите автентичен вид системите Bradstone Mountain Block  и Bradstone Madoc ще ви го осигурят. Освен оригиналната визия системите гарантира надеждно свързване, без строителен разтвор. Преливащите цветове са вдъхновени от естествените природни пейзажи. Крайната визия на истински каменен зид  е гарантирана от меланжираните нюанси на сивото и жълтото. Идеята за множество отделни камъни ще допълни очарованието на вашия дом, градина или тераса.

 
Източник: www.semmelrock.bg

Декорациите от Bradstone Milldale се съчетават с оформление в рустикален или класически стил, или като контрастен акцентен елемент в проекти с модерна стилистика. Размерите на елементите позволяват да се оптимизира процеса по монтажа. Размерите на блоковете за изграждане и покривните плочи от сериите позволяват оформянето на интересни и разнообразни елементи в ниската градинска архитектура.


Източник: www.semmelrock.bg

Красота, качество и функционалност в едно       
Системите за декоративно оформление на Semmelrock съчетават атрактивен дизайн и предимствата на бетонните изделия- високата устойчивост, лесна поддръжка и дълъг живот.
Повече идеи за дизайна на продуктовите серии  Milldale, Madoc, Travero и Mountain Block може да научите от сайта на компанията www.semmelrock.bg и специализираната ни брошура “Bradstone – Креативни решения”.                          
                                            

Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
BERLING SHIELD - Еднокомпонентен хидроизолационен разтвор на водна база полисилоксан/ силан нанотехнология

Прониква дълбоко в порите на основата, хидроизолира тънкослойни мазилки, вароциментови мазилки, видими бетони, тухли, керемиди, неполирани мрамори, фуги и други. Не променя външния вид на основата. Алкалоустойчив, предотвратява ефлоресценция. Предотвратява растежа на мухъл, гъбички и плесени. За вътрешни и външни повърхности.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
WRITE OFF - Двукомпонентен лак на водна основа за създаване на повърхности за писане с маркери

На база на нови технологии алифатни полиуретанови смоли. Осигурява отлична адхезия към правилно подготвени повърхности и притежава много добра химическа устойчивост.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари