Две седмици до края на зимата и в конкурса на Баумит!

В края на февруари приключва сезон Зима - част от конкурса „Фасада на годината 2013” на Баумит.
13.02.2014
Баумит България ЕООД
199
Фасада на сезона, конкурс, Баумит, фасада, къща
Сезон Зима - част от конкурса „Фасада на годината 2013” на Баумит.
Източник: Баумит България ЕООД

Както писахме преди три месеца – петнадесет снежни принцеси се състезават за така желаните места - Зимна кралица и подгласнички за 2013 г. 

Ето на – студеното време е към своя край, както и времето за гласуване, за това вижте как се очертават резултатите до този момент и подкрепете най-любимата си фасада тук: http://fs.baumit.bg/en/?page=sesvasada&filter=2&sezon=4

Временно класиране  

С 1210 гласа на публиката до този момент на първо място е Обект 9, еднофамилна жилищна сграда в град Търговище, ул. Клокотница 7. 
Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е Ненков ЕООД а изпълнител на фасадата е г-н Хасан Алиев. Проектант е арх. Галя Цонева. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка. 

С 820 гласа, за сега, на второ място се класира  Обект 8, жилищна сграда ново строителство в град Благоевград, ул. Бяло море 2
Заявител в конкурса и изпълнител на обекта е фирма Корект строй ООД, проектант е арх. Любен Огорелков, а инвеститор е Благоевград Инвест 11 ЕООД. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Гранопор мазилка.

С 421 гласа на публиката за трето място претендира  Обект 3, Хотел "Агуста" в град Велико Търново, ул. Цветарска
Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е  Братекс ООД, проектант Арх мастер ЕООД - арх. Пламен Иванов и инвеститор г-н Ганчо Даскалов. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система. 

Гласувайте с един клик до 28. 02. 2014 г, до 12:00 ч. и изведете любимата си фасада до челните места!
Първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” с жури -  приятелите на Баумит. Гласуването за 12-те номинирани от публиката фасади  ще се състои от 1 до 10 март 2014 година до 12:00 ч. на обяд. 

Повече за регламента може да видите тук:
http://fs.baumit.bg/en/?page=voteconditions

Баумит и петнадесетте прекрасни зимни  фасади ви очакват! Гласувайте! 

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари