Две първи награди в 7 поред конкурс Ideal Standard Баня 2010

Победителите бяха излъчени след публична защита пред жури, медии и публика.
29.03.2011
Ideal Standard
245
конкурс, Баня на годината, Идеала Стандарт, 3d проекти за бани
LZarchitecture и Н. Булев получиха двете първи награди.
Източник: Ideal Standard

Две първи награди бяха връчени в седмия поред годишен конкурс на Ideal Standard Баня на годината 2010.
Това са  LZarchitecture с проекта “Island” и дизайнерът Николай Булев с проекта си „Nero Gold”.
Наградените проекти бяха определени сред общо дванайсет номинирани авторски 3D проекти за бани, създадени с продуктите Ideal Standard. Победителите спечелиха възможността да посетят изложението „100% Design” в London, най-голямото изложение за интериор и архитектура във Великобритания.
Наградите бяха връчени на специална церемония в хотел „Арена ди Сердика” (София) на 29 март 2011 г. от Васил Кънев – вицепрезидент на Идеал Стандарт Интернешънъл за Югоизточна Европа и председател на Съвета на директорите на „Идеал Стандарт – Видима” АД.
Трета награда на журито бе присъдена на дизайнера Петя Емилова за проекта „Спокойствие и релакс”, която спечели и уикенд за двама в луксозен SPA хотел в България и термостатен вана/душ смесител Attitude.
За първи път в конкурса Ideal Standard Баня на 2010 всички победители бяха определени след публична защита на 12 номинирани проекти в присъствието на медии, партньори и официалното жури на конкурса в състав арх. Иван Александров – интериорен дизайнер, арх. Албена  Владимирова-Андреева – интериорен дизайнер, Никки Канделеро - интериорен дизайнер,  Николай Ников – интериорен дизайнер, Иван Гроздев - интериорен дизайнер и Христо Караиванов – Директор Маркетинг и Продажби на „Идеал Стандарт  - Видима” АД.
На церемонията беше връчена и традиционната награда на интернет публиката, която отиде при дизайнерите от Gemeli Design Studio за проекта „H2O в геометрия”, които получават и уикенд за двама в луксозен SPA хотел в България.
Носителят на наградата бе определен чрез отворено on-line гласуване на сайта на конкурса http://www.banianagodinata.com/, където бяха публикувани снимки на 12-те номинирани проекта. Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип бяха изтеглени 20 участника, които получават като награда двуфункционален ръчен душ Senses. Имената на победителите ще бъдат публикувани на сайта на конкурса.
За втора поредна година Ideal Standard отдаде признание и на журналистите, които допринасят най-много за популяризирането на идеята за банята и за превръщането й от обикновено хигиенно помещение в специално място за изключително преживяване на тялото и духа. С журналистическа награда Ideal Standard за 2010 бе отличена редакцията на списание „Наш дом”.
В Ideal Standard Баня на 2010 участваха интериорни дизайнери, архитекти, студенти по архитектура и дизайн, приложни изкуства, също и студия и фирми с колективни проекти, които представят авторски 3D решения с площ до 12 кв.м.
Повече информация за конкурса „Баня на годината” можете да откриете на официалния уебсайт  http://www.banianagodinata.com/

Автор: Ideal Standard
Закони Нормативна база Коментари