"Грийн Сън Системс" ООД

Бизнес адрес

София, бул.Цар Борис III 168, Биз. цeнтър "Андромеда", ет.3

 

За контакти

Тел.: 02/ 403 2406

 

Лице за контакти
Петър Петров - Търговски въпроси и поръчки

Фирмена информация

За дружеството "Грийн Сън Системс" ООД е българска компания, специализирана в модерните решения за отопление, вентилация и климатизация, базирани на чисти технологии. Компанията е надежден партньор на частни, обществени и бизнес субекти при внедряването на зелени системи в жилищни, търговски, обществени и индустриални обекти. Мисията на "Грийн Сън Системс" ООД е да подобрява качеството на живот и конкурентост на бизнеса чрез прилагане на чисти и високоефективни технологии за ОВК. За решенията “Грийн Сън Системс “ООД предлага професионални услуги в следните направление, както следва: - Предпроектно проучване, анализ и избор на оптимално ОВК решение; - ОВК проектиране на домашни, търговски и индустриални инсталации; - Доставка и сервиз на надеждна и високоефективна техника и окомплектация с доказан произход и качество; - Изграждане и монтаж "до ключ" на модерни решения - слънце, въздух, биомаса; - Техническа поддръжка и профилактика през целия жизнен цикъл на системите; - Рехабилитация, реконструкция, модернизация и надграждане на съществуващи ОВК системи. За продуктите "Грийн Сън Системс" ООД е търговски партньор на реномирани производители, опериращи в ОВК сектора - Bosch Thermotechnik GmbH (Германия) - отоплителна и слънчева термотехника; Arca S.u.rl. (Италия) - котли на пелети и биомаса, Thermia - Швеция (Danfoss Group) - Термопомпени системи; ATREA (Чехия) - Вентилационни инсталации; Viessmann Werke Gmbh & Co Kg (Германия) - комплексни отоплителна решения за дома и индустрията; Oventrop (Германия) - Тръбни системи, подово отопление и арматура.
YES - Екологична матова емулсионна боя с висока покривност и белота.

Подходяща за училища, спортни зали, хотели, гаражи и други, където често се налага пребоядисване. Качествена, но не скъпа боя. Притежава висока адхезия и трайност, лесна за нанасяне.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари