Градина

Във всякакви размери, дизайни и от различни материали, градинските павилиони предлагат да внесете предпочитан стил в дома си и са идеална алтернатива на традиционната беседка.

Когато търсите модерен и иновативен дизайн за вашата дворна ограда, металната ограда тип "щора" се откроява със стилен и елегантен външен облик.

Естественото продължение на всяка къща – нейното външно пространство, носи същият дух, но и разкрива още по-пряко душевната нагласа на обитателите. Градината е най-красноречивият израз на желанието на хората за постигане на вътрешен баланс и наслада от живота.

Да се погрижим за настилките в двора

16.11.2022
Винербергер ЕООД
1493

Препоръчително е поне веднъж в годината, в началото на пролетта или в края на лятото, бетонните плочи и паваж да се почистват от натрупаните отлагания, петна или други замърсявания.

Решенията за зоната около басейна, които предлагат специалистите от Semmelrock са в унисон с най- новите тенденции в екстериорния дизайн – модерен, средиземноморски стил или класически.

Ако искате да подобрите дизайна на външното пространство около своя дом и търситe оригинално решение, вижте възможностите, които предлагат комби форматите на Semmelrock.

Модерните машини превръщат ливадата в перфектен зелен килим.

Анемония или още позната като Съсънка

09.06.2022
Ланд. арх. Анита Янева
1556

Името на рода идва от гръцката дума anemos, което означава вятър.

Затоплянето на времето предполага по-дълъг престой в градината, затова и дейностите за разкрасяването ѝ трябва да са целенасочени.

Дивият рожков е едно от ранно цъфтящите видове, обикновенно от края на март до началото на месец май.

ФЛОКС- феерия от багри

20.05.2022
Ваня Минева
1858

Омайва с нежните си багри, които варират от бяло, бледо лилаво, розово до пурпурно.

С новата серия плочи Semmelrock дава нов живот на гранитната визия в оформлението на ландшафтните пространства. В основата на серията Granitto е неповторимият рисунък и фина структура на гранитната повърхност.

Необходимите аксесоари за барбекю

13.05.2022
Мила Стоянова
1978

Независимо на кой вид барбекю сте се спряли, не забравяйте, че сам по себе си уредът не е единствената важна част. От голямо значение са аксесоарите за барбекюто, тъй като те ще Ви осигурят нужното удобство и най-вече удоволствие, защото приготвянето на барбекю си е цяло преживяване.

Време е да се подготвим за топлите месеци и да предвидим обзавеждането на градината и балкона още сега.

Здравец за здраве и дълголетие

09.05.2022
Ваня Минева
1587

Широко се използва в озеленяването на паркове, дворове и градини. Подходящ за бордюри и зелени петна в кътчета с оскъдна светлина.

За борбата с вредителите често използвани са ултразвуковите устройства, чиито особености ще разгледаме по-долу.

Закони Нормативна база Коментари