Градина

Красавицата може да бъде отглеждана както във вътрешна, така и във външна среда.

Използването на градински тунели е ефективен начин за оптимизиране на пространството и увеличаване на реколтата.

Предимства на елекрическото барбекю

15.02.2024
Лилия Лозанова
1301

Едни от най-търсените видове барбекюта са захранваните с електрически ток.

В тази статия обръщаме внимание на два ключови архитектурни продукта, които придават уникален външен вид на всяка сграда или ландшафт и играят съществена роля за функционалността и комфорта – декинг и фасади от масивна дървесина.

Перголите и остъкленията се представят като идеалното решение за създаване на уютно пространство за отдих.

Ключова роля имат настилките, както и допълнителни елементи като подпорни стени и стълбища.

Приборите, ползвани в целия процес на готвене, не само го улесняват, а и допълват естетиката на храната, приготвяна пред погледа ни.

Градинското осветление ще направи вашия двор по-привлекателен и достъпен, превръщайки го в социално място, където да се наслаждавате на летните вечери с приятели.

Дизайнът на новооткритата зона е изцяло вдъхновен от съвременните тенденции в света на ландшафтната архитектура.

Във всякакви размери, дизайни и от различни материали, градинските павилиони предлагат да внесете предпочитан стил в дома си и са идеална алтернатива на традиционната беседка.

Когато търсите модерен и иновативен дизайн за вашата дворна ограда, металната ограда тип "щора" се откроява със стилен и елегантен външен облик.

Естественото продължение на всяка къща – нейното външно пространство, носи същият дух, но и разкрива още по-пряко душевната нагласа на обитателите. Градината е най-красноречивият израз на желанието на хората за постигане на вътрешен баланс и наслада от живота.

Да се погрижим за настилките в двора

16.11.2022
Винербергер ЕООД
2654

Препоръчително е поне веднъж в годината, в началото на пролетта или в края на лятото, бетонните плочи и паваж да се почистват от натрупаните отлагания, петна или други замърсявания.

Решенията за зоната около басейна, които предлагат специалистите от Semmelrock са в унисон с най- новите тенденции в екстериорния дизайн – модерен, средиземноморски стил или класически.

Ако искате да подобрите дизайна на външното пространство около своя дом и търситe оригинално решение, вижте възможностите, които предлагат комби форматите на Semmelrock.

Модерните машини превръщат ливадата в перфектен зелен килим.

Закони Нормативна база Коментари