Градина

Перголите и остъкленията се представят като идеалното решение за създаване на уютно пространство за отдих.

Ключова роля имат настилките, както и допълнителни елементи като подпорни стени и стълбища.

Приборите, ползвани в целия процес на готвене, не само го улесняват, а и допълват естетиката на храната, приготвяна пред погледа ни.

Градинското осветление ще направи вашия двор по-привлекателен и достъпен, превръщайки го в социално място, където да се наслаждавате на летните вечери с приятели.

Дизайнът на новооткритата зона е изцяло вдъхновен от съвременните тенденции в света на ландшафтната архитектура.

Във всякакви размери, дизайни и от различни материали, градинските павилиони предлагат да внесете предпочитан стил в дома си и са идеална алтернатива на традиционната беседка.

Когато търсите модерен и иновативен дизайн за вашата дворна ограда, металната ограда тип "щора" се откроява със стилен и елегантен външен облик.

Естественото продължение на всяка къща – нейното външно пространство, носи същият дух, но и разкрива още по-пряко душевната нагласа на обитателите. Градината е най-красноречивият израз на желанието на хората за постигане на вътрешен баланс и наслада от живота.

Да се погрижим за настилките в двора

16.11.2022
Винербергер ЕООД
2231

Препоръчително е поне веднъж в годината, в началото на пролетта или в края на лятото, бетонните плочи и паваж да се почистват от натрупаните отлагания, петна или други замърсявания.

Решенията за зоната около басейна, които предлагат специалистите от Semmelrock са в унисон с най- новите тенденции в екстериорния дизайн – модерен, средиземноморски стил или класически.

Ако искате да подобрите дизайна на външното пространство около своя дом и търситe оригинално решение, вижте възможностите, които предлагат комби форматите на Semmelrock.

Модерните машини превръщат ливадата в перфектен зелен килим.

Анемония или още позната като Съсънка

09.06.2022
Ланд. арх. Анита Янева
2220

Името на рода идва от гръцката дума anemos, което означава вятър.

Затоплянето на времето предполага по-дълъг престой в градината, затова и дейностите за разкрасяването ѝ трябва да са целенасочени.

Дивият рожков е едно от ранно цъфтящите видове, обикновенно от края на март до началото на месец май.

ФЛОКС- феерия от багри

20.05.2022
Ваня Минева
2546

Омайва с нежните си багри, които варират от бяло, бледо лилаво, розово до пурпурно.

Закони Нормативна база Коментари