Градина

Тубероза - цветето с мистичен аромат

05.02.2021
Лилия Лозанова
435

В родината му Мексико името му в превод означава „цвете, което украсява градовете" ( Vara de San José).

Да поканим Коледния дух в двора

07.12.2020
Екатерина Бонева
718

Може би не сте се замисляли, но декорацията на дома Ви отвън въздейства по същия начин на всеки минувач, изпълвайки го с топлина и настроение. Украсете прага на дома и двора си с помощта на някои от следващите креативни идеи.

Добавете малко "чар" в градината

12.11.2020
Земмелрок щайн унд дизайн
1205

Няколко идеи как да превърнете градината в отражение на своя характер.

У нас по-разпространени са корейските многогодишни хризантеми с малки цветове. Причината е, че са студоустойчиви и имат дълъг и изобилен цъфтеж (до настъпване на студовете).

В наши дни кухнята на открито е ефектно, функционално продължение на вътрешното жилищно пространство и се превръща в задължителен реквизит от екстериора на съвременния дом.

Дървените повърхности като настилки, огради и облицовки са сред най-застрашените екстериорни елементи, тъй като са подложени целогодишно на атмосферни въздействия. Ето защо, дървените повърхности трябва да се обработят още преди монтажа им.

На топло...в градината

11.09.2020
Екатерина Бонева
1196

Отоплителите за външни пространства са практичния и икономичен начин да получим топлина, светлина и неповторим комфорт, които в обстановка на открито никога не зависят от нас.

Днешните преносими барбекюта на дървени въглища са изключително практични. Могат да се използват навсякъде и за всякакви поводи, тъй като са леки, компактни и дори бездимни.

Изпълнението на басейни от неръждаема стомана, позната още като инокс, е решение на което залагат все повече компании и клиенти.

Ако разполагате с красива къща и просторен двор, със сигурност си мечтаете за оригинален басейн с нестандартен дизайн и атрактивни ефекти.

В настоящия материал ще разгледаме етапите и необходимите материали за изграждането на Поливна система за нашия двор и градина.

Мебелите от ковано желязо са елегантен допълващ елемент към обзавеждането на частни домове, хотели, ресторант-градини и къщи за гости.

Водни ефекти и инсталации за екстериора

01.07.2020
Екатерина Бонева
1950

Днешните технологии позволяват приспособяване на ефектни инсталации и водни съоръжения към условията на всяка градина.

Какво трябва да знаем за сенниците?

22.06.2020
Екатерина Бонева
3945

Тентата възпрепятства силното нагряване на прозорците, като с това спомага за понижение на температурата в дома Ви с поне 5 градуса.

Свежи идеи за декорация на малкия балкон

15.06.2020
Екатерина Бонева
2616

И най-маломерният балкон би могъл да се превърне в уютно и приветливо кътче, където да прекарваме свободното си време.

Каменните настилки в двора

29.05.2020
Екатерина Бонева
3667

Камъкът е природен материал – надежден и незаменим по своята форма и особено подходящ в проектирането на красива и дълготрайна дворна настилка.

Закони Нормативна база Коментари