Градина за билки за дома представи Electrolux

Уредът за отглеждане на билки и растения в домашни условия разширява възможностите за здравословно готвене
14.05.2014
Electrolux
146
кухня, подправки, дом, домашна градина, градина за билки
Градина за билки за дома
Източник: Electrolux

Иновативен уред за отглеждане на билки и растения в домашна среда Herb Garden представи Electrolux.
Своя над 100 годишен опит в производството на уреди за кухнята и оборудването на световни ресторанти, компанията продължава да развива с разработването на иновативни продукти, благодарение на които всеки може да си осигури свежи съставки през цялата година.

Домашната градина за билки действа чрез метода хидропоника, при който растенията растат в среда с минерални хранителни вещества. Herb Garden бе представена за пръв път от Electrolux на международната изложба на кухненско оборудване EuroCucina в Милано тази година. Тя разполага с две нива, благодарение на което растенията могат да бъдат отглеждани както от семена, така и да бъдат поставени във вече узряло състояние. Благодарение на уреда билките не само ще внасят свежест и красота в кухнята, но и ще разширят възможностите за готвене, консервиране и съхранение на продуктите.  

„Много от професионалните шеф-готвачи ще ви кажат колко важно е да използвате пресни и свежи съставки при готвенето, не само като подправки, но като неразделна част от процеса за постигане на вкусни ястия. Градината за билки на Electrolux ви позволява да отглеждате растения, зеленчуци и билки в контролирана, защитена и здравословна среда, благодарение на което всеки може да се радва на свежи съставки през цялата година“ – споделя Киара Чардети, Мениджър иновации в Electrolux.  

Автор: Electrolux
Закони Нормативна база Коментари