Горещи предложения от Roca през юли и август

От 15 юли, нови продукти от каталога на Roca са на специални промоционални цени и с изгодни пакетни оферти.
17.07.2015
Рока България
407
roca, баня, санитарен фаянс, смесители за баня, мебели з абаня
Промоция моноблок Nexo спестява 67,52 лв. от редовната цена
Източник: Рока България

Лидерът в обзавеждането за баня Roca продължава да радва българските потребители с изгодни предложения до края на лятото. Компанията с почти 100 години история и с една от най-модерните за Европа фабрики за санитарен порцелан у нас, има нови промоционални пакети валидни от 15 юли до 15 август 2015 г.. Новите предложения отново дават избор за пълно обзавеждане на банята с икономичен бюджет, при гарантирано качество според световните стандарти.

Приятна изненада е специалната лятна оферта 3 в 1 на новата серия смесители Coral на Roca.
На пакетна цена от 229 лв. с ДДС потребителите получават комплект смесител за умивалник с изпразнител, смесител за вана/душ, душ комплект с тръбно окачване 745 мм, душ слушалка с една функция и шлаух 1,70 м. Целият комплект е в удобна компактна опаковка. 

Смесителите от новата колекция Coral са с традиционната за Roca 5 години гаранция и функции:

  • - SofTurn® за най-високо ниво на комфорт при боравене с ръкохватката на смесителя и прецизност в избора на дебит и желана температура и
  • - EverShine® за запазване на блясъка на гланца през годините.

В крак със съвременните тенденции за изчистен минималистичен дизайн е промоцията Victoria и Rainsense комплект с вграден смесител
Пакетното предложение е на цена 499 лв. с ДДС и спестява 265,87 лв. от общата цена на продуктите, ако те са закупени поотделно. Пакетът включва вграден смесител за вана/душ от колекцията Victoria на Roca, извод за вода, Rainsense душ глава с ø 200 мм, рамо за душ 30 см, Stella душ слушалка 80 мм, супорт за душ слушалка и шлаух 1,70 м. 

Промоция моноблок Nexo спестява 67,52 лв. от редовната цена
Проектираната от известния италиански дизайнер Антонио Було колекция Nexo на Roca е една от най-предпочитаните от българските потребители заради съчетанието на дизайн и максимално оползотворяване на пространството, качество и цена. Сега комплектът тоалетна чиния Nexo с двойно оттичане, казанче с двустепенен механизъм 3/6 л., седалка и капак е на цена 349 лв. с ДДС.  

Другите специални предложения за обзавеждане на баня от Roca включват Комплект окачена тоалетна Tipo, Monodin смесители 3 в 1, Victoria комплекти термостатични смесители, Victoria мебел с умивалник в два варианта.

Информацията за всички актуални предложения, както и за пълната продуктова гама на Roca се намира на сайта на компанията.

+3
Автор: Рока България
Закони Нормативна база Коментари