Гаражни секционни врати

Секционните гаражни врати DoorHan са идеалният избор, който ви гарантира високо ниво на комфорт и безопасност.
11.09.2011
АССИСТ ЕООД
991
гаражни врати, АССИСТ, doorhan, автоматика sommer, дистанционно
Източник: https://assist.bg/

  от       


 


Секционните гаражни врати DoorHan  са идеалният избор, който ви гарантира високо ниво  на комфорт и безопасност. DoorHan  ви предлага висококачествен надежден продукт, който ще ви служи много години. Красивата гаражна врата придава издържан естетически и привлекателен вид на вашия гараж и дом.Гаражните врати се изработват с размери по желание на клиента.  Автоматиката е с дистанционно управление и двигател с марката Sommer - Германия.  


1 Енергоефективни врати


Резултатите от обективни изследвания, направени в Института за строителни материали, потвърждават, че вратите DoorHan  имат едни от най-добрите изолационни характеристики. Те запазват топлината в помещението през студените сезони и комфортна температура в жегите.  


2 Удобство и комфорт 


Автоматичните секционни врати DoorHan  се управляват дистанционно. С едно натискане на бутон вие отваряте или затваряте гаражната врата, без да излизате от колата. Така винаги сте защитени при ветровито, дъждовно и снежно време. 


3 Вашата индивидуалност


DoorHan  ви предлага разнообразни варианти за изпълнение на гаражните врати, което позволява да се подбере най-подходящият модел, съответстващ на архитектурата на вашия дом. Богатият избор от цветове и допълнителни аксесоари позволява да се създаде неповторим облик, който отразява вашата индивидуалност.


4 Повече пространство


Изборът на секционна врата DoorHan  ви дава повече пространство за маневриране и паркиране, тъй като вратите се придвижват вертикално и се прибират под тавана.


5 Надеждност и дълготрайност


Дългогодишният опит на DoorHan  гарантира надеждност на изделията, проектирани и произведени според най-съвременните стандарти и технологии.


6 Вашата сигурност


Секционните врати DoorHan  имат съвършена система за безопасност, която предотвратява риска от влизане с взлом в гаража.


7 Производство, доставка и монтаж в най-кратки срокове 


 


 


 


На всички етапи от договарянето – оформянето на поръчката, инженеринг и проектиране, производство на вратите, монтаж и сервиз – ние работим професионално и коректно. 


DoorHan  произвежда целия спектър продукция, служеща за защита на територията около и на самите сгради. Така се постига високо ниво на контрол на достъпа. Цялата продукция се произвежда от фабрики с модерно оборудване и се използват съвременни висококачествени материали. 


Избирайки продукцията DoorHan, чрез АССИСТ - партньор за България, вие избирате високите технологии, гарантирано качество и съвременен стил. С нашите изделия и технически решения вие получават привилегията да направите най-добрия избор. АССИСТ гарантира кратки срокове, качествен монтаж, следгаранционна поддръжка.

Закони Нормативна база Коментари