Гаражни секционни врати

Секционните гаражни врати DoorHan са идеалният избор, който ви гарантира високо ниво на комфорт и безопасност.
11.09.2011
АССИСТ
45
АССИСТ, doorhan, гаражни врати, автоматика sommer, дистанционно
Гаражни секционни врати
Източник: АССИСТ

Секционните гаражни врати DoorHan  са идеалният избор, който ви гарантира високо ниво  на комфорт и безопасност. DoorHan  ви предлага висококачествен надежден продукт, който ще ви служи много години. Красивата гаражна врата придава издържан естетически и привлекателен вид на вашия гараж и дом.

Гаражните врати се изработват с размери по желание на клиента.  Автоматиката е с дистанционно управление и двигател с марката Sommer - Германия.  

1 Енергоефективни врати

Резултатите от обективни изследвания, направени в Института за строителни материали, потвърждават, че вратите DoorHan  имат едни от най-добрите изолационни характеристики. Те запазват топлината в помещението през студените сезони и комфортна температура в жегите.  

2 Удобство и комфорт 

Автоматичните секционни врати DoorHan  се управляват дистанционно. С едно натискане на бутон вие отваряте или затваряте гаражната врата, без да излизате от колата. Така винаги сте защитени при ветровито, дъждовно и снежно време. 

3 Вашата индивидуалност

DoorHan  ви предлага разнообразни варианти за изпълнение на гаражните врати, което позволява да се подбере най-подходящият модел, съответстващ на архитектурата на вашия дом. Богатият избор от цветове и допълнителни аксесоари позволява да се създаде неповторим облик, който отразява вашата индивидуалност.

4 Повече пространство

Изборът на секционна врата DoorHan  ви дава повече пространство за маневриране и паркиране, тъй като вратите се придвижват вертикално и се прибират под тавана.

5 Надеждност и дълготрайност

Дългогодишният опит на DoorHan  гарантира надеждност на изделията, проектирани и произведени според най-съвременните стандарти и технологии.

6 Вашата сигурност

Секционните врати DoorHan  имат съвършена система за безопасност, която предотвратява риска от влизане с взлом в гаража.

7 Производство, доставка и монтаж в най-кратки срокове 

На всички етапи от договарянето – оформянето на поръчката, инженеринг и проектиране, производство на вратите, монтаж и сервиз – ние работим професионално и коректно. 

DoorHan  произвежда целия спектър продукция, служеща за защита на територията около и на самите сгради. Така се постига високо ниво на контрол на достъпа. Цялата продукция се произвежда от фабрики с модерно оборудване и се използват съвременни висококачествени материали. 

Избирайки продукцията DoorHan, чрез АССИСТ - партньор за България, вие избирате високите технологии, гарантирано качество и съвременен стил. С нашите изделия и технически решения вие получават привилегията да направите най-добрия избор. АССИСТ гарантира кратки срокове, качествен монтаж, следгаранционна поддръжка.

Автор: АССИСТ
Закони Нормативна база Коментари