Гаражни врати, портали

Доброто защитно оборудване е важно не само при входните, но и при гаражните врати, тъй като гаражът не се използва само за паркиране на превозни средства – често в него се съхраняват и други предмети, заслужаващи защита.

Бърза подмяна на вратата от специалист.

Ежедневната експлоатация, лошите климатични условия и неправилната поддръжка понякога могат да доведат до появата на проблеми във функционирането на гаражната врата.

Защо да изберем готовите гаражни клетки ?

15.05.2016
Константин ДИМОВ
4367

Бетонен или метален гараж, кой е по-добрият избор ?

KEY AUTOMATION - ново поколение автоматизация за портали и гаражни врати

В подготвителната фаза строителните предприемачи се замислят все по-често не само как ще изглежда новата къща, но и какъв би бил подходящия гараж.

От 1993 година насам, за гаражните врати има изискване да бъде включено автоматично реверсиране на посоката, което се включва, ако вратата докосне нещо, когато се затваря.

Инсталация на гаражни врати

14.08.2013
инж. Полина Петкова
771

Инсталацията на врати с ръчно задвижване е много по-лесно отколкото на тези с електрическо, но типа на отваряне зависи от вида врата, която се монтира.

Ще си ги монтирате и сами само за 20 минути

Гаражните врати с автоматика на отварянето и затварянето са предпочитани през последните години.

Гаражните врати са инвестиция в комфорта, визията и сигурността на вашата къща.

Гаражни секционни врати

11.09.2011
АССИСТ
790

Секционните гаражни врати DoorHan са идеалният избор, който ви гарантира високо ниво на комфорт и безопасност.

Гаражните врати

10.10.2010
Мая Янева
630

Типичните гаражни врати се състоят от няколко панела, закачени на панти, които се плъзгат с помощта на система от релси, водени от вал.

Решението да се сдобиете с автоматична система за гаражна врата изисква да отделите малко време, за да направите свое проучване, преди да изберете най-подходящия вид за вашия дом.

Гаражни врати

08.07.2010
Татяна Напалкова
413

Колата е предмет от първа необходимост за собствениците на извънградски къщи.

Гаражните врати са част от продукцията, която предлага на пазара българската компания АСИСТ ЕООД, наред с другото си основно производство: на алуминиеви плъзгащи се врати за бензиностанции, болници, търговски обекти, които се изработват по шведска технология и са автоматизирани от световноизвестната марка BESAM.

Закони Нормативна база Коментари