Галактическа колекция щори Star Wars & Velux

Disney и Velux Group посрещат изискванията на модерните детски стаи, посредством Галактическа колекция затъмнителни щори Star Wars & Velux.
04.05.2016
ВЕЛУКС България ЕООД
258
щори, star wars & velux, затъмнителни щори, детска стая, ВЕЛУКС България ЕОО
Галактическа колекция щори Star Wars & Velux
Източник: ВЕЛУКС България ЕООД

От десетилетия вселената на Star Wars е била дом на епични битки, точно както и детските стаи. Детските стаи се нуждаят от голямо количество дневна светлина през деня и тъмнина преди лягане, за да осигурят спокоен сън през нощта. В продължение на ползотворното си сътрудничество в областта на дизайна, Disney и Velux Group посрещат изискванията на модерните детски стаи, посредством Галактическа колекция затъмнителни щори Star Wars & Velux.
Новата колекция е представена от четири дизайна затъмнителни щори с участието на популярни герои от Star Wars и добавя интериорни елементи към една от най-успешните световни концепции за забавление.
Двойната функция на модерната детска стая като стая за игра и спалня изисква висококачествени продукти за декорация, а колекцията е проектирана, за да задоволи многостранните нужди и да сбъдне мечтите на палавите малчугани за креативност и отмора.
Създаване на стая за лично пространство и сън
В подкрепа на родителите да създадат перфектна среда за момчета и момичета, за игра и почивка, Disney и Velux Group разшириха сътрудничеството си с колекция затъмнителни щори. Тя предлага на семействата с деца така популярния мотив от Star Wars: Силата се пробужда, с който да персонализират и оборудват детската стая в стила на един истински фен на Star Wars, като осигуряват оптимални условия за сън.
„Според изследване, развитието на децата, наред с техните умствени и емоционални прояви, е тясно свързано с модела на съня им. Днес вече можем да моделираме и подпомогнем добрия сън, подобрявайки средата за почивка, например като осигурим перфектно затъмнение на стаята“, казва Питър Фолдбиърг, Ръководител на изследователския център на Velux Group по дневна светлина, енергия и вътрешен климат.
Дизайн от една далечна, далечна галактика
В една далечна, далечна галактика се намирала вселената на Междузвездни войни. От своя страна Галактическата колекция затъмнителни щори Star Wars & Velux е създадена специално, за да внесе комфорт и индивидуалност в модерната детска стая. С времето децата стават по-взискателни към интериора на своята стая. Новата колекция щори отговаря повече на вкусовете на подрастващите и по-активни любители на екшъна.
„Посредством нашето партньорство с Disney, имахме възможност да направим крачка напред и да внесем въображение и игривост в детските ни дизайни. Сътрудничеството със Star Wars е най-добрият начин да съчетаем нуждите на подрастващите и техните родители, като използваме ефекта на затъмнителните щори в комбинация с някои от най-емблематичните и епични герои на модерната култура“, казва Кент Холм, Вицепрезидент на глобалния продуктов мениждмънт на Velux Group.
Емблематични и нови герои
Вдъхновена от филма "Star Wars: Силата се пробужда", колекцията представя два дизайна с новите герои „Кайло Рен“ и „Дроиди“ и два с емблематичните „Дарт Вейдър“ и „Звездата на смъртта“.
Всяка щора е проектираната специално от Velux Group за подрастващите деца и оразмерена да пасва на размера и формата на покривния прозорец Velux. Така героите от постера, изобразени с прекрасни графични детайли и визуални ефекти, изглеждат почти като живи и приканват децата за дълги игри с техните въображаеми приятели.  
Да оформиш място за епични разкази и прекрасен сън в детската стая вече е лесно, с новата Галактическа колекция затъмнителни щори Star Wars & Velux, създадена да бъде готово решение за покривни прозорци Velux. Щорите се монтират лесно със сертифицираната технология на Velux Pick&Click™. Новите дизайни също отговарят на съвременните стандарти OEKO-TEX®, като гаранция, че при производството им не са използвани вредни субстанции или химикали.
Факти и съвети за добър сън през нощта:

  • Сънят играe жизненоважна роля за благосъстоянието през целия ни живот и подпомага защитата на психическото и физическото здраве
  • Моделите на спане се определят от светлината и тъмнината в помещението
  • Пълното затъмнение е от изключителна важност за добрия нощен сън
  • Затъмнителните щори не пропускат светлина в стаята, дори през лятото
  • Затъмнителните щори предпазват от загубата на топлина отвътре навън
  • Здравословната светлина е свързана със здравословната тъмнина, 4-5 стр. „Физиологични и психологични ефекти на прозорците, дневната светлина и изгледът от дома“, научна статия на Дженифър А. Вач и Анка Д. Галайсу: http://s3.amazonaws.com/zanran_storage/www.nrc-cnrc.gc.ca/ContentPages/2544048505.pdf или http://thedaylightsite.com/library-3/research-publications/papers/#sub-9441 

 

За Velux Group
В продължение на 75 години Velux Group създава по-добри условия на живот за хората по целия свят. Извличаме максимума от дневната светлина и свежия въздух през покрива. Нашата продуктова гама включва покривни прозорци, както и набор от декоративни и слънцезащитни продукти, ролетни щори, инсталационни решения и интелигентни системи за домашна автоматизация. Тези продукти помагат да се осигури здравословен и устойчив вътрешен климат за работа и учене, за игра и забавление. Ние работим в световен мащаб – имаме продажби и производство в повече от 40 страни и около 9,500 служители по целия свят. Групата Velux е собственост на VKR Holding A/S, акционерно дружество, изцяло притежавано от фондации и семейство. За повече информация, посетете www.velux.com.
Разгледайте Галактическата колекция Star Wars & Velux тук: www.velux.bg/StarWarsCollection и научете повече за продуктите  на: www.velux.bg/StarWars.

Автор: ВЕЛУКС България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари