Временно класиране във„Фасада на сезона–лято 2015“на Баумит

От 1 юни до 31август при фасадите от летния етап на конкурса „Фасада на годината 2015“ е още по-топло.
19.08.2015
Баумит България ЕООД
239
конкурс, Баумит България, фасада, временно класиране
Временно класиране в конкурса „Фасада на сезона – лято 2015“ на Баумит
Източник: Баумит България

От 1 юни до 31август, в разгара на жегите, при фасадите от  летния етап на конкурса „Фасада на годината 2015“ е още по-топло.
Летните фасади на Баумит този път ни се представят огряни от слънцето в градовете Гоце Делчев, Севлиево, Видин, Казанлък, София, Търговище, Варна и Плевен, а техните фенове могат да ги разгледат и подкрепят тук. 

Ето и временното класиране преди края на конкурса:

На първо място, засега, със 169 гласа на публиката е Обект 7 - еднофамилна жилищна сгарада в гр. Гоце Делчев, ул. Първи май 11. Инвеститор на обекта е г-жа Красимира Калчева, а изпълнител и заявител в конкурса е г-н Суат Мехрем, чиято група е използвала материалите: Баумит Топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп.
На второ място във временното класиране  със 76 гласа е Обект 6 - еднофамилна жилищна сграда в гр. Севлиево, ул. Ген. Столетов 17. Проектант е фирма Ареа - БГ EOOД с управител арх. Светлозар Стефанов. Изпълнителят, фирма Гипсотехника EOOД, дългогодишен партньор на Баумит е използвал материалите: Баумит Система опънСтар с крайно покритие самопочистващата се със силите на природата и с активен фотакат ефект мазилка НанопорТоп.
На трето място с 22 гласа е Обект 4 - триетажна жилищна сграда в гр.Видин, жк Бонония, ул. Вела Пеева 15. Заявител в конкурса е инвеститорът - г-жа Хризантема Младенова. Проектът е дело на арх. Ценка Димова, която се е доверила на изпълнението на групата на г-н Боян Георгиев.Използваните материали в обекта са Баумит Система Про, отново съчетана с иновацията на Баумит - мазилката, самопочистваща се благодарение на своя фотокат-ефект, НанопорТоп.
От днес до 31 август съдбата на фасадите е във Вашите ръце! Вие може да промените реда на победителите или да изведете други фасади на предни позиции само с един клик! Гласувайте до 31 август 2015 г., 12:00 часа на обяд. 

Трите победителки от сезон Лято ще участват на финалния кръг в конкурса през март 2016 г. , а нищо чудно да бъдат и класирани за участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа - Baumit Life Challenge, който ще се състои през април 2016 г. във Виена.

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда от сезонната ни томбола! 

Ваш Баумит

 

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари