ВОДАТА и ГРУНДФОС – модерен комфорт за семейството

Купете помпа SQ и контролер за управление PM2 и вземете подарък - водоструйка Karcher K 2. 14 *Начало на промоцията 1 Март, 2013 , Промоцията е валидна до изчерпване на количествата
14.03.2013
Грундфос България ЕООД
419
градина, помпи, grundfos, sololift2, sq помпи
ВОДАТА и ГРУНДФОС – модерен комфорт за семейството
Източник: Грундфос България ЕООД

Grundfos залага на стойността и качеството на всеки продукт, който продава, чрез добавянето на характеристики, които пестят време и пари през целия период на експлоатация. Потопяемите помпи SQ са предназначени за изграждане на системи за битово водоснабдяване и напояване на малки градини. Те са подходящи и за следните приложения: пречистване на подпочвени води, дренаж на подпочвени води, напояване в земеделието и др. Тънките и дълги потопяеми помпи SQ могат да бъдат монтирани в сондажи с диаметър 3’’(76 mm). 


SQ помпите са 3” потопяеми модели, проектирани за работа в редица  приложения: битово водоснабдяване, малки водопреносни мрежи, напояване. 


SQE системата притежава всичко, от което  се нуждаете за изграждане на цялостна  помпена система за поддържане на постоянно налягане. 


JP e хоризонтална самозасмукваща центробежна помпа за чиста вода и други  неагресивни течности. Тя е компактна, проектирана както за фиксиран монтаж, така и за преносима употреба. Лесна е за поддръжка и е икономична. Препоръчва се за приложение в градинарството. 


Нагнетателната система CMBE на Grundfos е компактна система за повишаване на налягането, подходяща за битови приложения за водоснабдяване. Вграденият контролер за управление на работната скорост позволява на Grundfos CMBE да поддържа константно налягане в тръбната  инсталация. 


SB помпата представлява потопяема нагнетателна помпа за водоснабдяване и изпомпване на чиста и дъждовна вода. Продуктът е достъпен в две основни версии – с интегрирана смукателна решетка и със страничен вход, оборудван с гъвкав смукателен маркуч с плаваща смукателна решетка. 


Помпата MQ е предназначена за водоснабдяване на едно- и двуфамилни къщи и вили. Благодарение на самозасмукващата система тази малка помпа може да засмуква вода от 8 м. Вграденият мембранен резервоар позволява бърза инсталация в ограничени пространства. 


SPO е помпа, предназначена за водоснабдяване и дренаж в домове и вили. Широката гама SPO модели покрива всички възможни типове монтаж – както в традиционните 5’’ или 6’’ сондажи/шахти и отворени сондажи/шахти, така и за събиране на дъждовна вода. 


UNILIFT KP/AP/CC са преносими универсални потопяеми помпи за пренос на чиста неагресивна вода, слабозамърсени и отпадни води. Проектирани са както за фиксиран монтаж, така и за преносима употреба, с възможност за автоматична работа с управление по ниво. 


Подемните станции Sololift2 са подходящи за пренос на канални води, разположени под нивото на канализацията, или за приложения, в които не е възможно гравитачно отвеждане на водите. Sololift2 смила (само типовете WC) и пренася каналните води със скорост 0,7 m/s на максимално 6 m височина и до 90 m разстояние от главната канализационна тръба. Тези подемни станции са идеалните решения с бърз и лесен монтаж, които ще ви спестят инсталиране на скъпи и неестетични тръбни системи. 


Grundfos Pressure Manager е интелигентен контролер за управление на помпи в зависимост от потреблението в системи за битово водоснабдяване и нагнетяване. Pressure Manager удовлетворява всички нужди както в малки, така и в по-големи и сложни системи


Накратко, помпите SQ предлагат безпроблемна работа за дълъг период от време. качеството на изработката и дизайна обезпечават лесен монтаж и сигурна работа. а невероятната здравина и простота на помпите SQ означава че ще прекарате по-малко време в грижи за поправки - нещо което, всеки потребител ще оцени.


За повече информация: http://grundfos.bg  или в приложените файлове и видео към статията.

+7
Закони Нормативна база Коментари