Високотехнологични сензори за перфектни резултати в кухнята

Като производител номер едно на домакински уреди в Европа, Bosch се ориентира към нуждите на хората и разработва продукти, които чувствително улесняват ежедневието.
01.05.2018
Bosch
775
bosch, домакински уреди, фурна, сензорна кухня, уреди за кухня
Модерните плотове на Bosch използват най-съвременни технологии, за да направят готвенето още по-лесно, удобно, безопасно и здравословно.
Източник: www.bosch-home.bg

Като производител номер едно на домакински уреди в Европа, Bosch се ориентира към нуждите на хората и разработва продукти, които чувствително улесняват ежедневието. Новите високотехнологични сензори, които компанията внедрява във все повече уреди, предлагат сходни услуги: анализират, контролират и направляват процеси с възможно най-голяма надеждност и прецизност. Така улесняват потребителя и водят до много по-високи резултати.

www.bosch-home.bg


Bosch Assist:  Когато готвачът не е съвсем сигурен в настройката на фурната или готварския плот, се намесва помощникът с безценни познания. Той разполага със зададени настройки за множество ястия: суфлета, месо, риба, зеленчуци, сладки, десерти или замразена пица. Просто избирате ястието на сензорния TFT дисплей с висока резолюция и се отпускате на стола. Уредът автоматично прилага технологията за оптимални резултати.


www.bosch-home.bg

PerfectBake и PerfectRoast:  Добрият познат начин за проверка на печивото с клечка вече е отживелица. Защото сензорът за печене PerfectBake измерва градусите на печивото с изключителна точност и изключва фурната, щом тартът, паят или сладкишът станат не просто добри, а перфектни. Същото важи и за празничното печено: PerfectRoast – термометър с триточково измерване – замества отрязването на парче за проба. Той прецизно измерва температурата в сърцевината и се грижи за крехкостта и ароматния вкус.

PerfectCook и PerfectFry:  Модерните плотове на Bosch използват най-съвременни технологии, за да направят готвенето още по-лесно, удобно, безопасно и здравословно. Сензорът PerfectCook контролира температурата в тенджерата по време на варене и я регулира напълно автоматично. Преваряването, загарянето и изкипяването нямат шанс. Температурата се регулира на 5 степени от 70 до 170 градуса. Спектърът на приложенията включва от подгряване, къкрене и варене до пържене в маслена баня. Сензорът за пържене PerfectFry, подобно на този за варене, постоянно контролира температурата в тигана и автоматично я регулира. Така стекът, пържените картофи или зеленчуците се готвят точно колкото трябва.

www.bosch-home.bg


PerfectAir: Усъвършенстван сензор регистрира концентрацията на отделящите миризма молекули и мигновено реагира. Без да е нужна допълнителна намеса, мощността на вентилатора, силата на звука и разходът на енергия остават оптимални през цялото време на готвене. PerfectAir и интегрираният от Bosch циркулационен въздушен филтър са идеалната двойка. Филтърът без проблем абсорбира почти всички миризми в кухнята – дори и тези със сложна молекулна структура, като отделяните при пържене на риба, което е доказано от независими експерти.

Bosch превръща кухнята в абсолютната „сензорна кухня“, където практически във всички уреди има вградени сензори, което още веднъж потвърждава стремежа на компанията да създава „техника за живота“.

Автор: Bosch
Закони Нормативна база Коментари