Винербергер организира Дни на отворените врати

На 24-ти и 25-ти март 2018 г. всички, които се интересуват от продуктите на Винербергер могат да разгледат мостри в новият им шоурум в София на ул. „Св. Пимен Зографски“ 4, Бизнес сграда 2
20.03.2018
"Още за къщата"
485
wienerberger, tondach, керамични блокове, керемиди, къщи
Тук може да се разгледат всички продукти на WIENERBERGER.
Източник: www.wienerberger.bg

През тези два дни всички, които се интересуват от продуктите на Винербергер могат да разгледат мостри: керамични блокове Porotherm, керамични керемиди Tondach, покривни аксесоари Tondach, клинкерни фасадни тухли Terca. Освен да се запознаят с тях отблизо, може да зададат въпроси, а в случай, че имат нужда от персонална консултация могат да получат такава от арх. Николай Иванов само в събота( 24-ти март 2018). 

Кандидатите за персонална консултация може да се запишат тук!

Калкулаторът за стени и Покривния визуализатор Tondach Visu Tool са двата онлайн инстумента, които също ще бъдат демонстрирани през Дните на отворените врати. Чрез Калкулатора може да се направи избор и сравняване на материалите,  от които ще бъде изпълнена една външна стена, за да се оптимизира разходът на енергия за отопление и вентилация. Чрез Визуализатора може да се види как ще изглежда покрив с различните модели и цветове керемиди Tondach и това да подпомогне клиентите при избора им.

В случай, че имат вече проект, гостите на събитието може да заявят и БЕЗПЛАТНА индивидуална консултация по техния проект, като предварително подготвят информация със следните параметри: дължина на къщата, ширина на къщата, височина от основата до покрива, и снимка.

Винербергер е подготвил и голяма изненада специално за събитието.

Входът е свободен, но местата са ограничени.
Желаещите може да се запишат още сега!

Автор: "Още за къщата"
Закони Нормативна база Коментари