Вила в колониален стил закътана в джунглата на Карибите.

Вилата Sunrise House букваллно изглежда, че е на ръба на един от известните карибски плажове.
11.04.2012
Антоанета Салфидж
388
вила, морска къща, колониален стил, къща, архителтура
Вила в колониален стил закътана в джунглата на Карибите.
Източник: http://www.sunrise.vc/house.html

Имението е закътано сред  джунгла от кокосови палми и същевременно е с  великолепна гледка към морето. Съчетава впечатляващ разкош и елегантност с простота и изисканост.
Къщата е една от малкото на Карибите, която предлага и още едно забележително удобство – самостоятелен плаж с бял пясък, който се посещава единствено от наемателите и животните на острова.
Вилата е проектирана от международен екип от архитекти, със студио, базирано в Лондон и вече е отличена с множество награди за дизайн. Архитектурният ансамбъл включва основна къща и две по-малки, но също толкова луксозни самостоятелни  вили.  Проектирана е в колониален стил и е изпълнена с местен камък с фин архитектурен детайл.
Обзаведена е с дървени подови настилки, специфичния за района варовик с цвят бордо и характерните за колониалната стилистика ръчно изработени мебели.
Във вилата има пет спални, многобройни тераси, луксозно пространство за дневна и специална стая за релаксация.
Комплексът включва  и басейн, фитнес  и тенис  корт.
Откритата зона на комплекса е не по-малко луксозна от самата къща. Обособени са няколко градини, покрити с камък и обзаведени с луксозна градинска мебел.  „Дива” пътека води директно до закътания плаж, в който човешките представи за лукс и естествено неподправено съвършенство достигат граничния си предел.
Sunrise се дава за ползване под наем, като цената за седмица започва от 24 500 щ.д.
Включени са и две вили, които като стражи пазят къщата откъм морския бряг. Всъщност те са кацнали буквално на ръба на морето. Граничат също с просторния басейн и шикозната градина за плаж и почивка.
http://www.sunrise.vc/house.html

+19
Автор: Антоанета Салфидж
Закони Нормативна база Коментари