Вижте участващите проекти в деветото издание на конкурса Годишни архитектурни награди ARCHINOVA 2022

114 са участващите проекти, които ще се състезават в две направления – „Архитектура“ и „Урбанизъм, ландшафтен дизайн и градска среда“. Двете направления ще се оценяват от различни състави жури.
22.08.2022
ARCHINOVA
1010
архитектура, архитектурен конкурс, градска среда, архитектурни награди, ландшафтен дизайн, ARCHINOVA 2022, урбанизъм

114 са подадените проекти в Годишните архитектурни награди ARCHINOVA 2022. Конкурсът е организиран в две направления – „Архитектура“ и „Урбанизъм, ландшафтен дизайн и градска среда“, а подкатегориите са „Проекти“, „Реализации“ и „Концептуални проекти“. Подадените разработки са публикувани в сайта на ARCHINOVA и ще бъдат оценявани поотделно в двата типа направления от различни членове на журито.
 

По регламент във всяка категория журито излъчва победител, но в зависимост от качествата на подадените проекти, обекти и концепции има право и да не определи победител в дадена категория, както и да излъчи специални награди. Ако участващите проекти, обекти и концепции в някоя от категориите са три и по-малко от три, организаторите имат право да я премахнат или да я обединят с друга подходяща за целта. Победителите получават приз и грамота.
 

Церемонията по награждаването в Годишните архитектурни награди ARCHINOVA 2022 очаквайте на 12 октомври. Събитието дава възможност и за неформални срещи, по време на които да бъдат споделени идеи между участниците и фирмите, които изпълняват проектите.
 

Организатори на конкурса са Ka6tata.com, The-building.bg и Citybuild.bg.


 

 

ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР 

 

ЗЛАТНИ СПОНСОРИ 

 

         


 

СРЕБЪРЕН СПОНСОР 
 

         
 

СПОНСОР
 

 

 

ПАРТНЬОРИ

                                
 

                    
 

                


 

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ
 

Detaili, Dibla, Stroiteli, Жилища, 1kam1

 

Автор: ARCHINOVA
Закони Нормативна база Коментари