Вижте кой проектира „зелената” кухня на BOSCH

Приключи първото издание на студентския конкурс „Проектирай „зелената” кухня на BOSCH!”.
15.12.2011
БСХ Домакински уреди – Клон България
267
bosch, „зелената” кухня на, студентски конкурс, Проектирай „зелената, кухня
Първа награда за най-ергономична и екологична кухня.
Източник: БСХ Домакински уреди – Клон България

Първа награда за най-ергономична и екологична кухня спечели Цветан Стойков, студент по Инженерен дизайн в Лесотехнически университет – София.
Призът за най-оригинален и модерен дизайн отиде при четвъртокурникът по Интериорен и пространствен дизайн в Нов Български Университет – Емил Стефанов.
Публиката пък отличи своя любим проект, дело на още един студент по Инженерен дизайн от Лесотехническия университет -  Станислав Мъжгълов.

Поощрителна награда извън регламента на конкурса получи проектът на Кремена Кирилова, който макар да не бе в призовата тройка, безкрайно е впечатлил членовете на журито.
Финалът на конкурса бе сложен на официална церемония, която се състоя в Търговското представителство на БСХ Домакински уреди – клон България. Събитието събра на едно място всички финалисти, организатори и гости.
Пана с всички 21 класирани проекта украсиха залата, в която се състоя събитието. Атрактивните визуализации на определено привлякоха вниманието на експерти от индустрията и доказаха, че България в момента има немалко млади таланти с потенциала да се реализират като изключителни архитекти.
 
Първото издание на студентския конкурс „Проектирай „зелената” кухня на BOSCH!” стартира преди 3 месеца и пожъна абсолютен успех сред студентите по интериорен дизайн и архитектура от цялата страна. Във втория етап на конкурса продължиха 21 проекта на студенти от водещите университети, в които се преподават инженерен и интериорен дизайн, изкуство и архитектура. Представените проекти се отличават в по-голямата си част с изключително оригинални идеи, модерен и естетичен дизайн и не на последно място се вписват в така необходимата ни в съвременния свят „зелена” посока.
Повече информация може да се получи на сайта на конкурса: www.bosch-home.bg

+3
Автор: БСХ Домакински уреди – Клон България
Закони Нормативна база Коментари