Века България обяви ФОТОКОНКУРС за най-добра снимка с тема „До прозореца“

Покажете ни Вашата креативност и успех на всички участници!
28.04.2020
ВЕКА България ЕООД
859
veka, фотоконкурс, Века България, прозорци veka
Източник: https://www.veka.bg/

Здравейте приятели и ценители на хубавите снимки, прозорци и домашния уют. Имаме удоволствието да обявим нашия Пролетен фотоконкурс за най-добра ваша снимка с тема „До прозореца“.  В конкурса могат да участват всички фенове на  Фейсбук страницата на ВЕКА България.


Достатъчно е да публикувате Ваша снимка с тема „До прозореца“, като коментар на  пост и може да играете за енашите награди.

Ето и нашите правила:

Кой може да участва в конкурса?
Феновете. Всички, които са харесали https://www.facebook.com/veka.bg/

Как може да участвате в конкурса?
Публикувайте Ваша снимка и кратък описателен текст към нея (до 150 символа) като „коментар“ на този пост във Фейсбук страницата на ВЕКА България https://www.facebook.com/veka.bg/.


Какви  са наградите?

           

Голямата награда е „Комплект за професионална поддръжка и почистване  на PVC дограма“. Тричленно жури, излъчено от „ВЕКА България“ ЕООД ще излъчи победителя в конкурса „До прозореца“от всички снимки. 

            

Три броя еднакви награди  ще получат участниците, чиито снимки съберат най-много харесвания във Фейсбук страницата на Века България ЕООД  https://www.facebook.com/veka.bg/

Наградите са  три спортни раници в син и червен.

Кога може да участвате в конкурса?
Конкурсът  започва на 21.04. 2020 г. от момената на обявяването му във Фейсбук профила на ВЕКА България ЕООД  https://www.facebook.com/veka.bg/ Конкурсът приключва 20.06 2020 г. в 24.00 часа. 

Какво може да изобразява вашата снимка?
Снимката трябва да отговаря на темата на пролетното издание на конкурса „До прозореца“ Кадърът маже да е заснет отвътре или отвън. В кадъра трябва да се вижда прозорец. Няма изискване прозорецът да е изработен от профили за прозорци ВЕКА. Прозорецът може да е от дърво, метал или пластмаса, може да е стар или нов.

На снимката могат да присъстват хора, предмети и животни. Ако на снимката присъстват хора се приема от Организатора на конкурса, че те (хората заснети в кадъра) са дали своето съгласие да бъдат снимани и техните изображения могат да бъдат публикувани и използвани за целите на играта и в последствие с рекламна цел от ВЕКА България.

С общите  условия за участие в конкурса може да се запознаете тук.


Покажете ни Вашата креативност и успех на всички участници!
 

Закони Нормативна база Коментари