Българинът все по-често обзавежда дома с един клик

Млада, модерна градска жена, която оценява високо избора измежду 150 000 артикула, е най-масовият клиент на Vivre в България
17.07.2019
Vivre
792
интериор, мебели, обзавеждане, Vivre

Българинът е все по-отворен към поръчката онлайн на обзавеждане, декорация и други продукти за дома си. Страната ни е вторият по големина пазар на най-големия онлайн доставчик на обзавеждане и аксесоари за дома за Централна и Източна Европа Vivre, показват последните данни на стартъпа за онлайн търговия и технологии. Около половин милион българи месечно използват платформата, която събира на едно място мебели, декорации, текстил и аксесоари за дома от доставчици от цял свят.

 

 

В момента Vivre предлага повече от 150 000 различни артикули на над 5 000 бранда и оперира на 9 пазара в Централна и Източна Европа – Румъния, България, Унгария, Словакия, Словения, Чехия, Хърватия, Полша и Гърция.

 

Млад и модерен, от голям град, на възраст между 25 и 45 години – това най-често е профилът на човека, който декорира дома си с предложенията на Vivre, показват данните на компанията за потребителите й в България. Домашният уют продължава да бъде удоволствие и приоритет по-скоро за дамите – трима от четирима клиенти са жени, сочи още статистиката. Най-много поръчани и доставени продукти на Vivre има в домовете в София, следвана от Варна, Пловдив, Бургас и Русе.
 

„Радва ни това, че България е вторият по големина пазар на Vivre след Румъния. Още повече ни радва фактът, че успяваме да доставим красота и уют в хиляди български домове и това се случва бързо и лесно“, казва вицепрезидентът на маркетинг отдела на Vivre Юлиан Вегес. „Домът е мястото, където трябва да ни е удобно и красиво, а технологиите улесняват живота – вече сме на един клик от мечтания аксесоар“, допълва той и изтъква още едно признание за родния пазар – от юли Vivre.bg  вече има официален комуникационен партньор у нас и ще работи с New Moment New Ideas.

Компанията  вече е направила близо 3 млн. доставки от основаването си досега. Стоките са пропътували общо 2,1 милиарда километра, което е равно на  5500 пътешествия до Луната. Тайната се крие в огромния предлаган асортимент – от мебели и осветление, обзавеждане и продукти за баня, уникални сервизи и други кухненски пособия, интересни декорации и спално бельо до халати, чанти и още десетки хиляди други артикули.


В логистичния център Vivre могат да се обработват над 20 000 продукта ежедневно с помощта на екипа и техническите отдели. Пристигането на всяка доставка до клиента се следи в реално време и има гарантиран срок. Компанията разработи вътрешна платформа за управление на физическите взаимодействия между доставчика, превозвача, разпределителните центрове, куриерите и клиентите. Това означава връзка в реално време с платформите на куриерите и доставчиците, а чрез уебсайта – и с клиентите. „За нас е важно да осигурим бързо проследяване на всяка доставка, прозрачност и удовлетворяване на исканията на клиентите от всички девет пазара, на които работим“, казва още вицепрезидентът на маркетинга на Vivre Юлиан Вегес.


Vivre е водещ онлайн търговец в индустрията на дизайна на дома и декора, опериращ в 9 държави в Централна и Източна Европа - Румъния, България, Унгария, Словакия, Словения, Чехия, Полша и Гърция. Стартира през 2012 и вече има над 3 милиона успешно доставени поръчки.

Vivre е по-скоро куратор на дома и декора, отколкото обикновен търговец, предлагащ богата селекция от артикули от цял свят, в които е трудно да не се влюбиш. Обещанието, което Vivre спазва още от стартирането си, е да предоставя на своите клиенти онлайн мрежа за качество и добър вкус, в която могат да намерят мебели и аксесоари, отговарящи на тяхната индивидуалност и начин на живот. Името на марката всъщност е родено от това, което служи като вдъхновение за целия бранд и от това, което свързва всички онези, които намират вдъхновение във Vivrе.  – “Дом, прекрасен дом” и означава да обичаш времето си у дома.

 

 

Автор: Vivre
Закони Нормативна база Коментари