Булконтрола и Вода София 2012 – иновации за прецизен контрол

От 28 до 30 март 2012 в Интер Експо център – София се проведоха b2b изложенията Булконтрола и Вода София.
31.03.2012
сп. Още за къщата
380
Изложба, БУЛКОНТРОЛА, Вода София
Булконтрола и Вода София 2012 – иновации за прецизен контрол
Източник: сп. Още за къщата

41-то издание на Булконтрола представи широка гама нововъведения, които улесняват специалистите при въвеждането на европейски норми и стандарти за безопасност във всички сектори на индустрията.
Показани бяха модерна контролно-измервателна апаратура, техника, оборудване, софтуер и системи за управление и автоматизация, водещи до стриктен контрол за пестене на ресурси и защита на природата от замърсяване.
6-то издание на специализираната изложба Вода София демонстрира нови поколения технологии, инсталации и системи за оптимизиране на добива, преработката и разхода на водни ресурси. Показани бяха експонати за значителни инвестиции за изграждане и модернизацията на водната инфраструктура в България.
На фокус бяха съвременните материали, машини и съвременни технологии за рехабилитация и изграждане на ВиК на различни обекти. Много от предложенията на изложбата не само модернизират, но и оптимизират технологичните процеси във водопречистването и обработката на отпадъчни води от бита и промишлеността.

Вода София
демонстрира , както единични решения, така и цялостни инсталации за третиране на вода с широка гама продукти – филтри, лампи, системи за дезинфекция и други. Сред най-новите технологии за обезсоляване на  водата е базирана на принципа на обратната осмоза инсталация на Culligan. Освен за обезсоляване се предлагат и инсталации за цялостно третиране на водата, омекотителни инсталации и друго оборудване, които са лесни за употреба, с голямо разнообразие в моделите и широкоспектърно приложение – навсякъде, където е нужна вода с високо качество (производства, здравеопазване, селища, хотели и други)

Автор: сп. Още за къщата
Закони Нормативна база Коментари