БСС ще покаже премиерни за българския пазар продукти

Специализираната изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство ще се проведе от 19 до 22 март в Интер Експо Център – София
25.02.2014
Агенция Булгарреклама
298
Бълг. стр. седмица, изложение, Строителна седмица, строителство, технологии
Посетете Българска Строителна Седмица 19-22март 2014
Източник: Агенция Булгарреклама

Специализираната изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство ще се проведе от 19 до 22 март в Интер Експо Център – София и предоставя неповторими възможности за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти от строителния бранш от цялата страна. Българска Строителна Седмица и тази година ще покаже премиерни за българския пазар продукти.

Нова система за стъклени парапети ще покаже компанията MAXRAILING. За разлика от  иноксовите   парапети  със стъкло, стъклените парапети  нямат вертикални колони. Те използват структурните свойства на стъклото ламинирано (триплекс) или  ламинирано закалено. Стъклените парапети са  подходящи  както за вътрешна, така и за външна употреба. Изработени с  подходящите материали, те покриват всички европейски норми за сигурност и безопасност и могат да се използват както в частни домове, така и в обществени сгради с особена натовареност. На изложението „Магекс“ ще демонстрира нова продуктова линия – помпи и пръскачки от немската фирма GLORIA. Те намират все по-широко приложение в строителството при полагане на кофражно масло, импрегниращи разтвори, за боядисване и други. 

Българска Строителна Седмица е една от най-представителните изложби в строителството, която предлага възможност на известни и нови фирми от над 30 сектора в строителния бранш да предложат актуални решения в бранша. 

Премиера за българския пазар ще направят и високоефективните VRF системи за централна и битова климатизация на японскo-китайския концерн HISENSE/HITACHI. Сред експозицията на компанията "Проксимус Инженеринг“ ще бъде представена и уникалната хибридна VRF термопомпа MF, предлагаща комплексно решение за отопление и климатизация на дома, вилата, апартамента, офиса или на семеен хотел. Този иновативен продукт може да работи едновременно с вътрешни тела на директно изпарение, да произвежда битова гореща вода, както и да работи с подово отопление или вентилаторни конвектори.

Строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори и строителни експерти ще имат възможност да се запознаят с иновативни продукти, услуги и технологии, събрани на едно място. Допълнителна стойност на специализираната изложба придава и фактът, че тя ще се провежда паралелно с изложенията Sofia Logеxpo и Security Expo, като с това се увеличава ефектът за изложителите и посетители. 

Присъединете се към Българска Строителна Седмица във Facebook

Автор: Агенция Булгарреклама
Закони Нормативна база Коментари