Безплатно мобилно приложение за прозорци от VEKA

Новото приложение на VЕКА използва високата разделителна способност и размера на таблетния дисплей.
15.10.2016
VEKA България
201
veka България, дограма, мобилно приложение, прозорци, профили veka
Ново безплатно мобилно приложение за прозорци от VEKA
Източник: www.veka.bg

Модерните прозорци са истински мултиталанти. На какво са способни може вече  да се научи от новото мобилно приложение на VЕКА.
Наред с полезна информация за ПВЦ прозорците, то съдържа калкулатор за изчисляване на енергийната ефективност на дограмата и конфигуратор, с който могат да се създадат и запазят проекти  по индивидуални идеи.
Новото приложение на VЕКА  използва високата разделителна способност и размера на таблетния дисплей, за да демонстрира цялостно на интересуващите се хора модерния и ценен продукт пластмасова дограма.
Тук се обясняват  особеностите на пластмасовите  прозорци от профили с качество от клас А по EN 12608 - например по отношение на стабилност, изолация и лека поддръжка, като се представят най-важните системи на VЕКА с техните специфични предимства. Представено е и голямото многообразие от над 50  цвята и декори за прозорци.
С помощта на интегрирания енергиен калкулатор потребителите могат да зададат важни параметри на собственото жилище и да определят икономията на енергия след монтажа на модерни прозорци. Конфигураторът на приложението предоставя възможност за реализация на творчески идеи с профили VЕКА. Тук могат да бъдат избрани измежду няколко класически и модерни типа сгради и видове фасади, които по желание да се комбинират с различен цвят дограма. Могат да се обработват и снимки на собствения дом, за да се получи максимално близка до реалността картина. Който е намерил своята дограма няма нужда дълго да търси кой да му я изработи - приложението води бързо и комфортно до партньорите на Vека в близост / в Германия/.
Безплатното приложение за iPad може да се изтегли от App Store. В скоро време ще бъде предложена и версия за потребителите с операционна система Android на своите таблети.

 

Автор: VEKA България
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
YES - Екологична матова емулсионна боя с висока покривност и белота.

Подходяща за училища, спортни зали, хотели, гаражи и други, където често се налага пребоядисване. Качествена, но не скъпа боя. Притежава висока адхезия и трайност, лесна за нанасяне.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари