Асоциацията на интериорните дизайнери (АИДБ) дебютира

Асоциацията на интериорните дизайнери в България, една прохождаща професионална организация без аналог у нас, представи своите мисия и визия за развитие на специална пресконференция в Студио 5 на НДК
15.10.2013
АИДБ
350
АИДБ, интериорен дизайн, асоциация, Стройко 2000, пресконференция
Пресконференция в „Студио 5” на НДК
Източник: АИДБ

Асоциацията на интериорните дизайнери в България, една прохождаща професионална организация без аналог у нас, представи накратко своите мисия и визия за развитие на специална пресконференция в „Студио 5” на НДК, ден преди официалното откриване на 41-вото издание на „Стройко”.
С общото си присъствие на този форум интериорни и продуктови дизайнери ще се опитат да разсеят някои популярни митове относно професията си. „Дизайнът не е декорация - заявиха Вера Илиева и Симона Стоянова, съучредители на Асоциацията. -  Дизайнът е преди всичко функционалност, ергономия, иновация; танц с материалния облик на битието ни.” Те дадоха и някои примери из практиката си, как услугите на професионалиста могат да са значително по-изгодни от поправянето на грешките, стандартно допускани в „направи си сам” обзавеждането. Само да качиш меката мебел в хола си с кулокран през демонтиран прозорец например, излиза колкото базисен проект на цялото жилище. 
Представителите на Асоциацията декларираха нейната отвореност към нови членове, които могат да бъдат, от една страна, индивидуално практикуващи специалисти, интериорни студиа, студенти в съответните специалности, а от друга – шоуруми, магазини за мебели, аксесоари и техническо оборудване.
От 16 до 22 октомври на щанда на АИДБ, разположен на 3-ти етаж, до асансьорите, посетителите ще могат да получат безплатни съвети за зонирането на жилището, разпределението на мебелите, тенденциите в осветлението и т. н.  
Изложението за архитектура, строителство и обзавеждане е отворено от 10.00 до 19.00 часа, а входът е свободен.

Автор: АИДБ
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари