Анонси

Прозрачната полиуретанова хидроизолация Акрофлекс 2K PU-T е иновационна система за защита на покриви, тераси, бетонни и керамични повърхности.

Конвекторите Jolly Plus 2 са тънки, елегантни и естетични, позволяват перфектното им интегриране за всеки стил и вътрешен дизайн.

КлиВенТо празнува своята годишнина през целия месец Март.

Най-добрият инсталатор на GRUNDFOS

06.03.2019
Грундфос България
272

30 национални първенци са готови да се изправят един срещу друг и да се състезават за голямата награда на тазгодишния Шампионат за инсталатори на Grundfos, който се провежда на изложението ISH във Франкфурт, Германия. Състезателите ще трябва да се справят с технически задачи, в които майсторството и опитът са от решаващо значение за крайния успех.

Единствените котли, произведени в Европа, които имат две врати за лесно преминаване от пелети на твърдо гориво и обратно.

При закупуване на Газов котел или Пелетна камина до 15 септември 2018 г. получавате подарък Лира 400х700.

Термопомпа въздух-вода серия RVL-I PLUS отговаря на изискванията за осигуряване на зимен и летен комфорт в жилищни и малки до средни по големина търговски сгради.

Душ гамата Ideal Rain Evo Jet с престижна награда

13.07.2018
Идеал Стандарт- Видима АД
135

Международно жури присъди наградата на колекцията душове за високо качество на дизайна.

Наградите Red Dot са едни от най-големите световни конкурси за продуктов дизайн.

Стил и здравина в модерната баня със смесители EDGE

10.07.2018
Идеал Стандарт - Видима АД
197

Ideal Standard, водещият доставчик на иновативни решения за баня, представя новата си елегантна колекция смесители EDGE.

Защото банята не може без душ, Roca добавя към специалните летни предложения 2018 избор на решения за душ на изгодни цени.

Традиционно, в сезона на ремонтите, лидерът в обзавеждането за баня - испанската марка Roca, предлага на българските потребители своите изгодни летни предложения с гарантирано високо качество и дизайн

Превъзходство в 3 измерения за центрове за данни и локални мрежи.

Новото BIM разширение на WinDoPlan има няколко практически функции и дава различни възможности да се планира с продуктите на Vека.

Книгата „Дом Витгенщайн – Виена, вестител на бългатската култура в Австрия” Автор на томчето е д-р Димитър Драндийски и е отпечатано от българското издателство”Гутенберг”

През 2016 г. MBZ Italfuoco беше придобита от Gruppo ARSOM Италия и се създаде новата компания MBZ IRRADIA.

Закони Нормативна база Коментари