Анонси

Повечето къщи за гости са обзаведени модерно и функционално, други са запазили автентичния народен стил, но всички те предлагат отлични условия за пълноценно изкарване на празници, уикенди или отпуски.

Прилагането на адекватни и надеждни противопожарни мерки могат значително да намалят застрахователната премия.

С наближаването на един от най-светлите празници през годината, ние от Simple.Architecture, решихме да направим специален коледен подарък за един от вас, а именно проект за нов дом.

GRUNDFOS – Ти ли си най-добрият инсталатор?

20.11.2019
Грундфос България ЕООД
765

Най-добрият български инсталатор ще има възможността да представи България на финала на състезанието „Най-добрият инсталатор“ за 2020 год., което ще се проведе на изложението в Милано.

Второ за България издание ще се проведе на 9 ноември 2019 г. (събота), в Експо Баня София (корпоративната изложбена зала на Рока България), бул. Мария Луиза 16.

BERLING SA и МИП-ТС ООД организират представяне и практическа демонстрация на декоративни покрития DECO CIRE за стени и подове на 26.09.2019 г.

Прозрачната полиуретанова хидроизолация Акрофлекс 2K PU-T е иновационна система за защита на покриви, тераси, бетонни и керамични повърхности.

Конвекторите Jolly Plus 2 са тънки, елегантни и естетични, позволяват перфектното им интегриране за всеки стил и вътрешен дизайн.

КлиВенТо празнува своята годишнина през целия месец Март.

Най-добрият инсталатор на GRUNDFOS

06.03.2019
Грундфос България
810

30 национални първенци са готови да се изправят един срещу друг и да се състезават за голямата награда на тазгодишния Шампионат за инсталатори на Grundfos, който се провежда на изложението ISH във Франкфурт, Германия. Състезателите ще трябва да се справят с технически задачи, в които майсторството и опитът са от решаващо значение за крайния успех.

Единствените котли, произведени в Европа, които имат две врати за лесно преминаване от пелети на твърдо гориво и обратно.

При закупуване на Газов котел или Пелетна камина до 15 септември 2018 г. получавате подарък Лира 400х700.

Термопомпа въздух-вода серия RVL-I PLUS отговаря на изискванията за осигуряване на зимен и летен комфорт в жилищни и малки до средни по големина търговски сгради.

Душ гамата Ideal Rain Evo Jet с престижна награда

13.07.2018
Идеал Стандарт- Видима АД
525

Международно жури присъди наградата на колекцията душове за високо качество на дизайна.

Наградите Red Dot са едни от най-големите световни конкурси за продуктов дизайн.

Стил и здравина в модерната баня със смесители EDGE

10.07.2018
Идеал Стандарт - Видима АД
737

Ideal Standard, водещият доставчик на иновативни решения за баня, представя новата си елегантна колекция смесители EDGE.

Закони Нормативна база Коментари