АЛУКЬОНИГЩАЛ ЕООД на Българска Строителна Седмица 2013г.

Камионите на SCHÜCO и JANSEN пристигат специално за Българска строителна седмица.
13.03.2013
АЛУ КЬОНИГ ЩАЛ ЕООД
369
дограма, строителство, изложение, schÜco и jansen, jansen infomobil
Камионите на SCHÜCO и JANSEN пристигат специално за BBW
Източник: АЛУ КЬОНИГ ЩАЛ ЕООД

Камионите на SCHÜCO и JANSEN пристигат специално за Българска строителна седмица. Изложението ще се проведе в "Интер Експо Център" (бул. "Цариградско шосе" 147) в София между 20 и 23 март 2013 г. В продължение на дванадесет години това събитие е своеобразен "барометър" на тенденциите в строителния бранш.


АЛУКЬОНИГЩАЛ ще участва с мострените камиони на концерните JANSEN и SCHÜCO. За първи път на Българска Строителна Седмица 2013 ще бъдат представи най-новите оригинални решения на швейцарската фирма JANSEN от панаира в Мюнхен BAU 2013. JANSEN  InfoMobil е оборудван с най-нови експонати на системите Janisol HI, Janisol Arte и VISS SG.


Благодарение на оригиналния подход за представяне на продуктите, посетителите ще имат възможността нагледно, по един изключително атрактивен и достъпен начин да се запознаят с различни системи за врати, прозорци, фасади, обков, пожарозащитни системи.


На 13-тото издание на представителната изложба ще бъдат представени актуални решения, богато разнообразие на иновативни енергоефективни продукти и технологии. SCHÜCO ще представи богатата си гама от алуминиеви и PVC продукти.


Необходимо е да намалим разхода на енергия, затова оставете на специалистите да Ви покаже как успешно да го постигнете. Ако ви вълнуват въпроси като: "Как мога да намаля разходите за отопление?", "Как вкъщи да забравя за жега и студ?", "Как да използвам слънцето като източник на енергия?" – заповядайте и се информирайте! Експертите Ви очакват!


За повече информация относно иновациите JANSEN и SCHÜCO на BBW 2013 бихте могли да получите от офиса на АЛУ КЬОНИГ ЩАЛ ЕООД


бул. Цариградско шосе 115 Г,
сграда МЕГАПАРК, ет. 2, офис А1
Tel.: 02/81 71 920, Fax: 02/81 71 930
 e-mail: office@alukoenigstahl.bg
www.alukoenigstahl.bg

Закони Нормативна база Коментари