Акцент от червени рози

Черното и бялото са цветове, изразяващи класика и стил. В дом, издържан изцяло в тези цветове, изборът за багра на аранжировките е един – червеното.
14.02.2008
Петя Павлова
156
пролетни цветя, аранжиране на цветя, декорация на дома
Източник: Петя Павлова

Петя Павлова

 

 

Черното и бялото са цветове, изразяващи класика и стил. В дом, издържан изцяло в тези цветове, изборът за багра на аранжировките е един – червеното.

Именно с червеното се придава нужният акцент, като се подчертава изисканият стил на този дом и в същото време присъства нотката на топлина и уют.

 

 


   

В една от аранжировките са използвани малки карамфили в розово, но отново в компанията на червените рози. Видът на аранжировката е напълно завършен с листата от алое, които са най отгоре и сякаш и придават един по-студен и сериозен вид, но пък розовият цвят на нежните карамфили успява да смекчи това
усещане.Основно използваните цветя са рози – кадифеночервени рози, колкото романтични, толкова и строги. Те будят същите смесени чувства, както и интериорът в черно и бяло. А и когато става дума за класика, няма как да не бъде замесена розата.Разбира се, неизменно присъства и зеленото като баланс и омекотяване на основните цветове. В цветните композиции е включен и белият цвят, който сякаш е тънката свързваща нишка между тях и интериора.

Автор: Петя Павлова
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари